|
Запалено македонското знаме |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti si denes nesto loso raspolozen,ili te iznervira nekoj Albanec?Ostavi gi lugeto neka disat. |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hej,,,SRAM da vi e,,,covek da kreva tenzii,,,bazirajki se vrz odnesuvanjeto na Srednoshkolci,,,na deca,,koi denes se tepaat a utre se gushkaat,,,koi sto za zhal se intstrument vo racete na politicarite,,,koi kako ke im odgovara niv gi vrtat,,,bez pritoa da im interesira ama voopsto za zhivotot na lugjeto,,,samo da gi postignaat nivnite celi,,,
pa ve molam ,,razmisluvajte malku bez meshanje na Emociite,,,ne ostavajte drugite da igraat so vas kako sto ke im tekne... ,,,svetot ja dostignal najvisokoto nivo na razvoj,,,a nie seushte razmisluvame kako Gladijatori,,,pa site nie sme samoo LUGJE ejj,,,Bog ni ja dal pravoto na Zhivot,,a chovekot sam si ja negira,,,, |
||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa so malo dete i nepismen covek moze da se manipulira. |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne e ova najvisok stepen na razvoj slucajno??? http://www.youtube.com/watch?v=OSHY8_KvRww&feature=related Devojce si se izgubilo sto zboruvas??? |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svetot go dostignal najvisokiot stepen na razvoj no ne i vie (sekoja cest na isklucoci), go vide klipot neli? A i samata znaes sto pravea teroristite vo Makedonija, spored tebe i tie se deca neka ubivaat ,neka palat crkvi, samo zatoa sto tie se deca i predmet na politicka manipulacia. Mozebi e taka ,no togas traba politicarite da odgovaraat,nekoj mora da odgovara nemoze tuku taka da se pali zname i da se tepaat deca na eden narod i drzava koja vi dala dom i leb za jadenje , koja primi 350.000 izbeglici od Kosovo i koja dade eden kup drzavjanstva na Kosovcite koi sega ni se s***t na glava , ova li e blagodarnost na Albancite kon Makedonija. |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema vrska grl....toa e tochno deka se mladi srednoshkolci....megutoa i pred Grchkata absada bea MLADI I SREDNOSHOLCI...pa SVETOT reagirashe vaka": http://www.topix.net/forum/world/macedonia/T3VAIQK7VE9LJEUN6
A inache za ushte od toa: Kako svetot reagira na takvi ili slichni "incidenti" jas veke spomnav i na drugo mesto tuka, pa eve sega SAMO ke go pastiram TOJ del:
"p.s Samo neznam sto merka ke prezemat nadleznite organi za onie huligani koi go zapalile Makedonskoto zname vo Kichevo....(ovde na primer, vo Avstralija, vo edni neredi ne mnogu oddamna, takov incident beshe dosta osuden...i izmegu zatvor i druga kazna, odbraa JAVNO izvinuvanje od negova strana (beshe nekoe mlado lice)....i "community work" so drzenje predavanja za Avstralskite borbi i borci).
SVETOT IZGLEDA ISTO REAGARA KAKO I NIE...SAMO SHTO VIE NESAKATE DA GO "DONESETE SVETOT" TUKA!!!!!
|
||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извинете тоа дека Америка ни ја крои мултиетничката држава ми е нон сенс. Ако си ти добар и пријателски расположен кон било кој човек, било да е Албанец, или Србин, или Американец, или Грк, тие нема да ти вратат со лошо. Ама од такви тешки националисти со тапија како што ги има многу на овој форум, од такви човекомразци ни страда државата. Вие стварате непријателства! Вашата омраза кон се што не е Македонско, и тоа онака, по ваше скроено Македонско, е огромна, и тое ме плаши. Вие што се правите "големи" Македонци, "големи" Албанци, "големи" Срби, вие ме плашите. А тие тепачишта од Кичево, за да не станат "големи" Албанци и "големи" Македонци, треба на време да се интервенира на нив, да научат дека само со соживот, почитување и мирни реакции се оди напред кон подобра иднина за сите!
|
||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne si vo pravo Makedonecot odsekogas bil otvoren i dobronameren kon sekogo,megutoa poradi toa mnogumna ni se kacija na glava. Zosto Turcite,Romite ,Vlasite nemaat nikakvi problemi, zatoa sto ja respektiraat drzavata vo koja ziveat, koga Albancite ke go svatat toa bidi siguren deka ke nema nikakvi problemi, a ke ne ma ni so Grcite ni so Bugarite ni so Srbite so nikoj koj ke nauci da ja respektira ovaa drzava, vo sprotivni ne ocekuvajte ljubov od nekogo po kogo mavate so stap. |
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чекајте бе луѓе.
Чуму Рамковен договор, за да нема вакви инциденти, притисоци. Чуму закон за знамињата. Чуму бадентер. Чуму територијална промена. Овој инцидент многу површно е експлоатиран и од власта и од новинарите. Палење на државно знаме на ПЛОШТАД на еден град е порака дека овде нема живот за вас ова е друга територија.Задира во сржта на битисувањето. Не казнувањето на истото е уште појак сигнал, ДА ОВДЕ Е ДРУГА ДРЖАВА, знаеме која нели. Факју и со високи политики и со анализи и со се. Си ја цртаат картата си ги спроведуваат одлуките од манифестот кој беше пронајдев во бункер кај Слупчане каде вели: СЕКОЈА НОВА ГЕНЕРАЦИЈА АЛБАНЦИ ТРЕБА ДА БИДЕ ПОЕКСТРЕМНА ОД ПРЕДХОДНАТА ВО ОСТВАРУВАЊЕТО НА ИДЕЈАТА ЗА ГОЛЕМА АЛБАНИЈА.КАДЕ ШТО ЖИВЕАТ АЛБАНЦИ, АЛБАНЦИ ЌЕ БИДАТ ГОСПОДАРИ. ЕНДЕ. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e izgubena samo pastira ... pastirka izigruva a be ne gledate li deka e PRENADUVANA od sreca pa ne znae sto zboruva ?
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EEE ja otklucile temava
vo taa cest eve malku brzi vesti posveteni na nasite sogragani DEMOKRATI koi celo vreme se cudat zosto ne gi sakame koga tie se tolku mirni ,fini i naivni Откриени зулумџиите во тетовска Варвара ТЕТОВО - Петмина жители на тетовското село Слатино, од кои еден малолетник, се арамиите што оштетија и ограбија осум куќи во Варвара. Продолжи протестот поради двете доживотни затворски казни Нехат Сулејмани (25) и Суад Јусуфи (36) беа осудени на доживотен затвор поради убиство од крвна одмазда на Бранко Ивановски и Љупчо Атанасовски, извршено пред две години во скопската населба Влае. Тетовец повреден на наплатната рампа ТЕТОВО – На наплатната рампа на автопатот на излез од Тетово кон Гостивар, од истрел од огнено оружје е повреден Н.Е. (38) од Тетово „ГАЛАНТЕН“ ПРЕДЛОГ ОД ЧАИРСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК Меџити нуди општинска зграда за косовска амбасада Тепачки меѓу средношколците Македонци и Албанци во Струга Нина Кепеска 25.02.2008 20:30 Двајца ученици се полесно повредени, а двајца викнати на информативен разговор во струшката полиција. По денешните инциденти со тепачки, меѓу средношколците Македонци и Албанци, училиштата „Нико Нестор“ и „Ибраим Темо“ во Струга. KRAJ |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да им се суди на пироманите.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha,ama,malo....utre!
|
||
You live only ONCE!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |