IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 39>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 21:01
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

toa nesto ko logo, ko nesto za prepoznavanje ni doaga.....TongueTongueTongue

незнам јас не зборам за другитеLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 21:15
LOLLOLLOLLOL
JA ZBORAM OPSTO ZA ZENSKI ROD....
LOLLOLLOLLOL
SE RAZBIRA, SEKOJA CEST ZA ISKLUCOCI
Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 21:17
незнам јас сум секогаш субјективнаLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
clemclem Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај clemclem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 09:29
more strav da te fati od zenskiot rod
site varate!
nie bar varame ama glupi sme pa si kazuvame haha
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 16:56
Originally posted by clemclem clemclem напиша:

more strav da te fati od zenskiot rod
site varate!
nie bar varame ama glupi sme pa si kazuvame haha
LOLLOLLOLLOLLOLLOL da da taka eLOLLOL

Noo ne zaboravaj deka i site zeni ne se isti!!!! Pa i d varas e sposobnost (znacoi da si naprajs kejf a da ne te fatat pa da ti raskinat ,da te ostavat..)Tongue
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 08:34
ako varas e sposobnost pa togas ljubovta i sakanjeto sto 1 !!! e nedokvakani ne pravat razlika od zabava i ......
ova mesaaaaat babi i zabi
Abe kolu i da sakate da se vadite AJ na vas vi zboram Zenite ve ste lisici do edna lazga bez nogavka
mnogu vi e polesno da izlazete i da zaboravite odkolku da popravite i da ja kazete vistinata koja sepak ce iskoci kratka e nogata na lagata
slobodata si ja gubite taka a da ne kazam psihata sto e najvazna vo eden odnos edna vrska ja ebavate!!!
mislam ne sum jas psihijatar da vi kazuvam vie najubavo si zanete :)
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 23:18
Pa vidi vaka, a sto e toa neverstvo LOL.
Sala, sala, pa imam ali samo ednas - ova e najiskreno, nekako ne idese, i najiskreno neznam ni zasto, iako imav se sto edno masko moze da posaka jas se resiv na toa i ete taka ispadna.
Ne e se do devojkata, ako psihicki custvuvas dek vrskata ne e kako treba mislam deka sekoj bi napravil, i masko i zensko, - nikoj ne bi unistuval ubava vrska.
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 04:19
e toa nikakoLOL
dudenz
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 16:55
Originally posted by Anarhist Anarhist напиша:

Pa vidi vaka, a sto e toa neverstvo LOL.
Sala, sala, pa imam ali samo ednas - ova e najiskreno, nekako ne idese, i najiskreno neznam ni zasto, iako imav se sto edno masko moze da posaka jas se resiv na toa i ete taka ispadna.
Ne e se do devojkata, ako psihicki custvuvas dek vrskata ne e kako treba mislam deka sekoj bi napravil, i masko i zensko, - nikoj ne bi unistuval ubava vrska.

Од кај знаеш дека никој не би уништувал убава врска? Постојат секакви... А ако нешто не е у ред, зашто да ја изневеруваш, зашто едноставно не раскинете па после прави што сакаш.... Или вие да се фалите....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 21:33
eh da se falime sto zboris mnozina .....ako nee e nesto u red se bara nacin da se sredi pa poslem se raskinuva mislam dogovorot razbiranjeto go zaboravate naci psihata ne vi e kako sto treba

najvaznoto nesto psihata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1do nejze zavisi dali ce go napravis toa ili pak i da go napravis dali ce se falis so toa sekoj dnevno pred vas ima lekcija a vie ne ja svacate ja ucite na pamet zatoa jas ne mozam da ve svatam
kako praksa nema nisto nema u kniga toa da procitas ili pak od nejze da naucis ili pak  taa misla da dojde od samo vedro nebo neli?
pak li treba da vi poftoram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 14:18
Не се нервирај де па и ти.....Big%20smile Се сложувам со тебе....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 12:53
 Bravo, e ova veke mi se dopaga, sekoja cestWink Neverna e Duda, ama barem e iskrena i si priznava. A znaete spored onaa starata poslovica sto rekle starite: Koj priznava pola mu se dodavaLOLLOLLOL
   DIJANA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 12:55
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Не се нервирај де па и ти.....Big%20smile Се сложувам со тебе....

ne be kakva nervoza ne me faca mene imun sum:)
jas po logika :)po inspuiracija tezneam :)
Кон врв
LukaB Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LukaB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:36
sum sum ne mozam protiv toa
LUKAB
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.