|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 39> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам јас не зборам за другите
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA ZBORAM OPSTO ZA ZENSKI ROD....
SE RAZBIRA, SEKOJA CEST ZA ISKLUCOCI
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам јас сум секогаш субјективна
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more strav da te fati od zenskiot rod
site varate!
nie bar varame ama glupi sme pa si kazuvame haha
|
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Noo ne zaboravaj deka i site zeni ne se isti!!!! Pa i d varas e sposobnost (znacoi da si naprajs kejf a da ne te fatat pa da ti raskinat ,da te ostavat..)
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako varas e sposobnost pa togas ljubovta i sakanjeto sto 1 !!! e nedokvakani ne pravat razlika od zabava i ......
ova mesaaaaat babi i zabi
Abe kolu i da sakate da se vadite AJ na vas vi zboram Zenite ve ste lisici do edna lazga bez nogavka
mnogu vi e polesno da izlazete i da zaboravite odkolku da popravite i da ja kazete vistinata koja sepak ce iskoci kratka e nogata na lagata
slobodata si ja gubite taka a da ne kazam psihata sto e najvazna vo eden odnos edna vrska ja ebavate!!!
mislam ne sum jas psihijatar da vi kazuvam vie najubavo si zanete :)
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa vidi vaka, a sto e toa neverstvo .
Sala, sala, pa imam ali samo ednas - ova e najiskreno, nekako ne idese, i najiskreno neznam ni zasto, iako imav se sto edno masko moze da posaka jas se resiv na toa i ete taka ispadna.
Ne e se do devojkata, ako psihicki custvuvas dek vrskata ne e kako treba mislam deka sekoj bi napravil, i masko i zensko, - nikoj ne bi unistuval ubava vrska.
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa nikako
|
|
dudenz
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај знаеш дека никој не би уништувал убава врска? Постојат секакви... А ако нешто не е у ред, зашто да ја изневеруваш, зашто едноставно не раскинете па после прави што сакаш.... Или вие да се фалите.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh da se falime sto zboris mnozina .....ako nee e nesto u red se bara nacin da se sredi pa poslem se raskinuva mislam dogovorot razbiranjeto go zaboravate naci psihata ne vi e kako sto treba
najvaznoto nesto psihata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1do nejze zavisi dali ce go napravis toa ili pak i da go napravis dali ce se falis so toa sekoj dnevno pred vas ima lekcija a vie ne ja svacate ja ucite na pamet zatoa jas ne mozam da ve svatam
kako praksa nema nisto nema u kniga toa da procitas ili pak od nejze da naucis ili pak taa misla da dojde od samo vedro nebo neli?
pak li treba da vi poftoram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се нервирај де па и ти..... Се сложувам со тебе....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo, e ova veke mi se dopaga, sekoja cest Neverna e Duda, ama barem e iskrena i si priznava. A znaete spored onaa starata poslovica sto rekle starite: Koj priznava pola mu se dodava
|
|
DIJANA
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be kakva nervoza ne me faca mene imun sum:)
jas po logika :)po inspuiracija tezneam :)
|
|
LukaB
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum sum ne mozam protiv toa
|
|
LUKAB
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |