|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 44> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo ljubov,pocit,doverba,iskrenost,da imaat sloboda i dvata partneri da nemaljubomoraaaaa...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i obavezno da se clenovi na nekoj forum!..nama da imaaat vreme za raspravii..vidi tema brak i semejstvo,se nekoj strucnjaci tamu ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srcko namali ja i kaj sebe ljubomorata,odma ke zabelezis promena i kaj partnerot.Hahhahaah
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srcko ne sum lubomorna za nisto..aj da ne lazam po malku,,,ma se salam ne sum .....ima promena i toa golema!!!!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ima promena vo red.....jas pisav ona shto imam slusnato od tebe.....ama ljubomora vo niedno polo ne e vo red pa ni vo ljubovta...
P.C....i pazi koj go davash koj ne...ahahha |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe ,....mila ENIGMA ..ne davam nikoj ama bas nikoj se sto e moe e samo moe ....ma na raspolaganje se site hihihihihi
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi se plasi i celo vreme da me fali
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ljubov!
nisto drugo, bukvalno, bukvalno nisto drugo!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..zelba,koga zboruvame za VRSKA!..se drugo e veter i magla,i ne filozofirajte bez veza..ljubovta e poim koja e nasledena i taa e plod na zelbata....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNA VRSKA ZA DA E USPESNA POTREBNA E LJUBOV NO DA SE ZAPRASAMO STO PREDSTAVUVA LJUBOV ZA ZENATA A STO ZA MAZOT-ODGOVOROT E EDNOSTAVEN
PRVATA FORMA NA LJUBOV STO JA ZAPAMTILE VO ZIVOTOT PREDSTAVUVA KLISE ZA FORMA NA LJUBOV NIZ CELIOT ZIVOT PA TAKA ZA ZENITE PRVATA FORMA NA LJUBOV JA NAUCILE OD SVOITE MAJKI PA TAKA TIE I VO SVOITE MAZI BARAAT DA JA VIDAT LJUBOVTA NA MAJKAIM PA JAS MISLAM DEKA POMAGA MNOGU ZA MASKITE DA SE OSEJKAAT KAKO DA IM SE MAJKI" NA SVOITE ZENI SO STO CE OFORMAT EDNA BLAGOSOSTOJBA VO SVOJATA VRSKA I BLISKOST ISTA KAKO STO JA IMAAT MAJKA CERKA |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
choveche otidov da se otepam ti dali razmisluvash koga pishuvash?gledash li shto pishuvash choveku??? |
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov, razbiranje i da se istomislenici.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako na dvajcata im e dovolna samo ljubovta megju niv i ne baraat povekje.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov i RESPEKT
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |