IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 157158159160161 922>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:36
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

joki uste ednas da procitas podma so  napisav  se citiram :Ajde da ti zapeeme nesto  

joki razbra toa se odnesuvase na mene i tebe nie da i zapeeme na girl^^^

aaaaaaaaaaa taka bilo rabotata...kako ke ni se vikat duetov? mozit strumfjok ili jokstrumf, ako nemame ima, daj da udrime nekoja ...ako umram il zaginam nemoj da me zaaaaliteee, napijtese rujno vino skrsete gi casiteeee....

a inace girl:ghost e bonbonce, eurokremce, cokoladen sladoled, toblerone...sve najslatko

Точачиња.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:43

leleeeeee  se gleda deka ste e cool raspolozenie clenki nad mene,,, e bas mi e milo sto e taka......

inace strumfeta za nova godina se opiv inace ubavo si pominav ,pola vecer bese super igrav so drustvoto ,peevme, jadevme, i pievme...a drugata polovina ne se bas sekavam oti mi kazaa deka sum treskala gluposti  taa nok

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:47

ako de ednas e nova godina...pijaj,tresi gluposti

...eeeeeeeeeeeeehhh i jas sakam da go doziveam to, ama za to trebit da imas gz, a jas izgleda ...ne da nemam...ama ne mi stiskat

Точачиња.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:51
добро вечер членки над мене
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:53
dob'rvecer clenu nad mene
Точачиња.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 20:00

ej clenovci nad mene  jas mora da se isklucam .......aj utre ke me ima online cela vecer...sega mora da zavrsam edna rabota

caoska na site...eh kolku mnogu ve sakam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 20:02
eh i nie tebe......clenke nad mene
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 20:15
малце се исклучив но нема везе, за едно 10 минутки пак ќе мора да се исклучам пошто имам работа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 02:51
taka e taka e ...clenke nad mene
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 02:56

sooooooooooooooooo?

...nenaspana...ili...za nenaspana DA  , samo pet sati sum spanaaaaa, pa mi se spijat i ti use seiri mi trgas...kak ne te bilo sram...

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 03:04
zaso taka i prajs na teta joki, ako ako i posle...ke stavas zasrameni smajlina...ova poslednovo smajli so znacit? mi se smejs?....akoooooooo, majka se trpi, majka e kobila
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 03:12

bogami, kako pogodi ne mi e jasno...?

mislam deka samo trebit da ja procitam poslednata replika...i sve ke mi se razjasnit

...i samo se smeam ko idiot , a ne mi e ni malku do smeenje...strasna rabota

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 14:53
clenkata nad mene e mnogu zaljubena.....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:02

членке над мене, да не ти се наоѓа случајно у тоа фрижидерот дома јогуртче???

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 157158159160161 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.