|
Бричење или небричење на половите органи |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 27> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,...ako e isto,...jajce,...i kivi,... da stavish u usta,....togash ne e taka,...kako shto vikash,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred se bricenjeto pretstavuva odrzuvanje na higienata , posebno kaj zenskite , a posle toa koj kako ke razbere sto znaci toa (koga ke liznes kaj zenska nema da zakacis vlakno)...............
|
|
baci
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........ajde decki ......VIE mazi sto preferirate i dali si odrazavate nekoj stajling na poloviot organ?????????? jas licno obozavam mazi depilirani.........nezni i meki.........tamo negde dole.......a i pohigienski e ??????
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbira......
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така фино да е уз горе -доле
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama sredinata da ne se zaboravi........
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИКАКО
и после шампањац.... Изменето од Tattoo Beauty - 04.Февруари.2008 во 21:11 |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo lou............mi se dopaga tvoevo razmisluvanje...............
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jasno....i ja ne sakam da pljukam vlakna ili pak da mi niknat na zubive....
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha ha ha ha ha ha ha ha .......e vo pravo si da znaes.........
|
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do pred nekoe vreme na siptarkite im se smeevte sto se bricat(pokonkretno ke zboruvam za onaa generacija od 70tite godini)a sega gledam deka barem pomladata generacija si gi smenila stavovite. Toa e za pozdravuvanje.
Mora da prizanete deka shiptarkite bea ponapredni od vas. Taka e ili ne e taka? |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
praktikuvam brazilska
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bitno e pamukot od pupak da se izvai...da ne i uleta na nekoja u nos sluchajno a za brichenje malo sutra...ne sum ja peshkirich pa da se bricham...mashko si e mashko...hahahahahhaha
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEFINITIVNO DEPILACIJA A VIE MAZITE NE SE PRAVITE KAKO STO TI JA ZNAM KAKO VIE NE SAKATE DA JADETE VLAKNA TAKA I NIE. IZUMIRA TAA SORTA STO ODBIVA DA SE SREDI..........TAMU ..........DOLE
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |