![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 464> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka ke ni treba i trpana ..pozdrav do nea ke se prepoznae |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Хахахахах, знам дека ова ќе трае подугачко дур ја наредиме работава
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Се договара за кафе со Газето.
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Хахахах, не знае дека и он е добредојден ако сака да дојде...
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Сака да дојде
![]() ![]() |
|
![]() |
|
И да дојде
![]() Ќе дојде
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
znam deka saka guzvi
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Од кај па ова сега? хахахахах.. јас сум анксиозна во гужви... ама сакам галама, да
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
saka galama
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
,,,,,,odmerena,,,,perfekcionist,,,,,i sekogash dobronamerna,,,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ubavo kazuva..i tocno
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
deka sekade se pletka
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Deka obozhava detski avatarchinja:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
deka menja avatarcinja
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |