|
Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nema potreba mnogu od filozofija, site se lozat na edna prosta rechenica...
..."srcko, imam problemi so potencijata, nekad mi uspeva nekad ne, nemoze sekoja da me vozbudi bash"... ...i ete kako ke se napali koa ke vidi deka e uspeshna u toa sho nemozele drugite-navodno...ima da svrshi tri puti najmalce, ama ima da churi ko parna lokomotiva= od pust merak, da se dokaze kao je*achica jaka...ahahahaaahhaah PS.probajte, uspeh zagarantiran |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stavas slika od nejzinite roditeli pokraj krevetot i ja prasuvas :
- Zamisli kako bi reagirale tvoite kaga bi znaele sto pravis sega |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ili na srede, da i kazesh deka imash zena, ima da "svrshi" i toa kako...
Изменето од ...Well... - 24.Мај.2008 во 15:08 |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A kade e orgazmot
kade e...??? |
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj bara....ke go najde
|
|||
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vickast kako i sekogas
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од LouWeed - 27.Мај.2008 во 13:13 |
|||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako? Ke najdesh devojka shto uziva vo vodenjeto ljubov ili sexot,shto uchestvuva vo toa( a ne lezi i chita kniga a ti veslaj odozgora),devojka shto uziva vo svoeto telo,shto nema komplexi i nema barieri vo glavata,shto znae shto saka i ne se srami da go kaze ili pokaze toa,dodeka e so tebe. I koga ti ke posvetish vnimanie na seto toa,a nema da ''rabotish'' na pamet i od sekavanje od drugi curi shto sakale,orgazmot e zagarantiran:-))E ako ne biva vaka,togash treba da ja ostaish curata da ide so nekoj shto ke napravi taka da se oseka ona:-))Porano ili pokasno site devojki naletuvaat na nekoj takov:-))
|
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ti honey, takva si?
|
|||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za toj shto e so mene ,da
|
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke izedes mnogu mlad kromid i luk i u sred seks ke i huknes do tolku mnogu da se onesvesti, a ona ke misli deka se izgubila od orgazmot
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...seksot e za dvajca, ne e za eden...treba da se pogodi toa, me e samo curata u igra... |
|||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa zatoa rekov :Ke najdesh devojka shto uziva vo vodenjeto ljubov ili sexot,shto uchestvuva vo toa( a ne lezi i chita kniga a ti veslaj odozgora)...chitaj poubavo
|
|||
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ako mi chita poezija, ke veslam be...nema problem...ne e samo edna nekoja e romantichna nekoja e seksi nekoja e "luda je*achica"...ne se pogodue bash sve u edna... |
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |