IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 05:02
...nema potreba mnogu od filozofija, site se lozat na edna prosta rechenica...

..."srcko, imam problemi so potencijata, nekad mi uspeva nekad ne, nemoze sekoja da me vozbudi bash"...

...i ete kako ke se napali koa ke vidi deka e uspeshna u toa sho nemozele drugite-navodno...ima da svrshi tri puti najmalce, ama ima da churi ko parna lokomotiva= od pust merak, da se dokaze kao je*achica jaka...ahahahaaahhaah

PS.probajte, uspeh zagarantiranнамигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 08:36
Stavas slika od nejzinite roditeli pokraj krevetot i ja prasuvas :
 - Zamisli kako bi reagirale tvoite kaga bi znaele sto pravis sega
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 15:07
...ili na srede, da i kazesh deka imash zena, ima da "svrshi" i toa kako...смеење

Изменето од ...Well... - 24.Мај.2008 во 15:08
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 09:12
A kade e orgazmot
kade e...???
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 09:33
koj bara....ke go najde
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:09
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

koj bara....ke go najde
vickast kako i sekogas големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:13
Originally posted by dama dama напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

koj bara....ke go najde

vickast kako i sekogas големо%20гушкање

Изменето од LouWeed - 27.Мај.2008 во 13:13
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:44
Kako? Ke najdesh devojka shto uziva vo vodenjeto ljubov ili sexot,shto uchestvuva vo toa( a ne lezi i chita kniga a ti veslaj odozgora),devojka shto uziva vo svoeto telo,shto nema komplexi i nema barieri vo glavata,shto znae shto saka i ne se srami da go kaze ili pokaze toa,dodeka e so tebe. I koga ti ke posvetish vnimanie na seto toa,a nema da ''rabotish'' na pamet i od sekavanje od drugi curi shto sakale,orgazmot e zagarantiran:-))E ako ne biva vaka,togash treba da ja ostaish curata da ide so nekoj shto ke napravi taka da se oseka ona:-))Porano ili pokasno site devojki naletuvaat na nekoj takov:-))
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:49
a ti honey, takva si?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:55
Za toj shto e so mene ,daголема%20насмевкаплазење
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 19:56
Ke izedes mnogu mlad kromid i luk i u sred seks ke i huknes do tolku mnogu da se onesvesti, a ona ke misli deka se izgubila od orgazmot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 20:04
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Kako? Ke najdesh devojka shto uziva vo vodenjeto ljubov ili sexot,shto uchestvuva vo toa( a ne lezi i chita kniga a ti veslaj odozgora),devojka shto uziva vo svoeto telo,shto nema komplexi i nema barieri vo glavata,shto znae shto saka i ne se srami da go kaze ili pokaze toa,dodeka e so tebe. I koga ti ke posvetish vnimanie na seto toa,a nema da ''rabotish'' na pamet i od sekavanje od drugi curi shto sakale,orgazmot e zagarantiran:-))E ako ne biva vaka,togash treba da ja ostaish curata da ide so nekoj shto ke napravi taka da se oseka ona:-))Porano ili pokasno site devojki naletuvaat na nekoj takov:-))

...seksot e za dvajca, ne e za eden...treba da se pogodi toa, me e samo curata u igra...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 20:54
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...seksot e za dvajca, ne e za eden...treba da se pogodi toa, me e samo curata u igra...плазење

Pa zatoa rekov :Ke najdesh devojka shto uziva vo vodenjeto ljubov ili sexot,shto uchestvuva vo toa( a ne lezi i chita kniga a ti veslaj odozgora)...chitaj poubavoплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 21:32

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Pa zatoa rekov :Ke najdesh devojka shto uziva vo vodenjeto ljubov ili sexot,shto uchestvuva vo toa( a ne lezi i chita kniga a ti veslaj odozgora)...chitaj poubavoплазење

...ako mi chita poezija, ke veslam beтрепкање...nema problem...ne e samo edna nekoja e romantichna nekoja e seksi nekoja e "luda je*achica"...ne se pogodue bash sve u edna...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.