IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Одмаздата е слатка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одмаздата е слатка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
Автор
Порака
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 21:13
Некој те повредил па се одмаздуваш и некој е повреден па потоа стануваш потенцијална жртва на одмазда и ти се одмаздуваат, сега повторно треба да се одмаздиш и така до смрт. Е*** животот таков
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 11:14
Koga bi znaele da se odmazduvame vladata i stopanstvenicite malku poinaku ke razmisluvaat
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 12:04
,...kako sherbet e!,...koga e ,..uspeshna!среќа
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 14:52
odmazdata e za slabichi
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 15:32
Господ ќе ги казни тие што не можам јас.Се се враќа, се се плаќа. Правдата е спора ама стига.
Кога некој на големо ми пакости многу педантно го отсекувам од мојот живот без трошка сочуство и размислување.
Тоа некои луѓе го доживеале како казна, одмазда, секој со својата свесност.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 23:52
Glen, е мој тип на чоовек, како Господ никој друг не е, тој гледа, што правиме и што сме направиле. А, во меѓувреме, размилувањето на одмазда, е само губење на време, кое може да се искористи за многу попаметни работи. И на крајот и можеби најважното, без потреба се нервираме, и губиме време за некои тривијални работи, бумерангот, порано или покасно ќе си се врати самиот.

Изменето од mmomirovski - 06.Февруари.2009 во 23:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:19
 - Ajde, ajde, pobrzo, sega, segaaa !
Ja zainat ke usporam ѓавол
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:54
... како грејпфрут - прво е слатко, после горчи
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 12:58
Sedev vo uciliste so edno dete koe ne znaese koga e dosta...znaci krajno bezopbrazno i koristoljubivo...i edno vreme mu stana navika da gi prepisuva zadacite od mene i prv da istrca za da bide nagraden za tocno i najbrzo resenata zadaca i kako da ne se odmazdis ...i vaka mu smisliv -napisav pogresen odgovor na zadacata i kako sto ocekuvav,toj vednas ja prepisa i stana da se pokaze... a jas vo megjuvreme ja izbrisav i go napisav tocniot odgovor i koga stanuvav da ja odnesam bezobraznikot bez ni malku sram mi prefrla deka ne mi e tocno resenieto jas samo se nasmeav(od zadovolstvo sto go zaebav )i ja odnesov zadacata kaj nastavnickata za sto dobiv pofalba [:D/]
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 18:22
toj sto saka da se odmazdi,
neka ima edna rabota na um,
i na nego koga togas ke mu se odmazdat
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 19:46
Со одмаздувањето се продолжува ланецот на деструктивноста...а тоа не води - никаде (освен во уништување што е де факто - никаде) .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 20:32
Ja i gi krijam gakite koga se odmazduvam
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 20:42
se odmazduvam........
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 20:54
Naprotiv sekogas se trudam posebno na toj sto mi napravil loso ili me navredil so epten dobro da mu vratam ..........
so tolku dobro sto ni na najgolem prijatel ne sum napravila ................posebno uzivam koga od dobrinata
sto ke mu ja napravam ke se vcrve,ke mu stane nezgodno ,ke se izede , e togas e moja pobeda! Na negovo loso mu vrativ so epten dobro toa e moja odmazda....................i cel zivot ke me pamti i ke vozdivnuava koga ke me vidi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.