|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Автор | |
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој те повредил па се одмаздуваш и некој е повреден па потоа стануваш потенцијална жртва на одмазда и ти се одмаздуваат, сега повторно треба да се одмаздиш и така до смрт. Е*** животот таков
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bi znaele da se odmazduvame vladata i stopanstvenicite malku poinaku ke razmisluvaat
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...kako sherbet e!,...koga e ,..uspeshna!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odmazdata e za slabichi
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ ќе ги казни тие што не можам јас.Се се враќа, се се плаќа. Правдата е спора ама стига.
Кога некој на големо ми пакости многу педантно го отсекувам од мојот живот без трошка сочуство и размислување. Тоа некои луѓе го доживеале како казна, одмазда, секој со својата свесност. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glen, е мој тип на чоовек, како Господ никој друг не е, тој гледа, што правиме и што сме направиле. А, во меѓувреме, размилувањето на одмазда, е само губење на време, кое може да се искористи за многу попаметни работи. И на крајот и можеби најважното, без потреба се нервираме, и губиме време за некои тривијални работи, бумерангот, порано или покасно ќе си се врати самиот.
Изменето од mmomirovski - 06.Февруари.2009 во 23:53 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ajde, ajde, pobrzo, sega, segaaa !
Ja zainat ke usporam |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... како грејпфрут - прво е слатко, после горчи
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedev vo uciliste so edno dete koe ne znaese koga e dosta...znaci krajno bezopbrazno i koristoljubivo...i edno vreme mu stana navika da gi prepisuva zadacite od mene i prv da istrca za da bide nagraden za tocno i najbrzo resenata zadaca i kako da ne se odmazdis ...i vaka mu smisliv -napisav pogresen odgovor na zadacata i kako sto ocekuvav,toj vednas ja prepisa i stana da se pokaze... a jas vo megjuvreme ja izbrisav i go napisav tocniot odgovor i koga stanuvav da ja odnesam bezobraznikot bez ni malku sram mi prefrla deka ne mi e tocno resenieto jas samo se nasmeav(od zadovolstvo sto go zaebav )i ja odnesov zadacata kaj nastavnickata za sto dobiv pofalba [:D/]
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj sto saka da se odmazdi,
neka ima edna rabota na um, i na nego koga togas ke mu se odmazdat |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со одмаздувањето се продолжува ланецот на деструктивноста...а тоа не води - никаде (освен во уништување што е де факто - никаде) .
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja i gi krijam gakite koga se odmazduvam
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se odmazduvam........
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naprotiv sekogas se trudam posebno na toj sto mi napravil loso ili me navredil so epten dobro da mu vratam ..........
so tolku dobro sto ni na najgolem prijatel ne sum napravila ................posebno uzivam koga od dobrinata sto ke mu ja napravam ke se vcrve,ke mu stane nezgodno ,ke se izede , e togas e moja pobeda! Na negovo loso mu vrativ so epten dobro toa e moja odmazda....................i cel zivot ke me pamti i ke vozdivnuava koga ke me vidi |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |