|
Дали би се вратиле во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 39> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако имаат добри услови во дрзавава мозда и ке се вратат
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јас како што знам од последниот пат кога зборувавме за патриотизамне
е колку е лесно туку колку си потребен и колку ке помогнеш без разлика
и на својот живот или најубаво да се држиме до она за идеале гину
будале па со првиот превоз(каков и да е) гитла додека е главата на
раменици а новчаникот пун
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дааа беее!!Ок те поддрзавам во ставов!! Залосно е сто луѓево се разоцарани од дрзавава па се иселуваат а највеке младата популација Не викам дека спасот е надвор али сепак тоа е еден реален факт кој би требало и мора да се подобри
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е така више може да се согласам.Значи мора да се створи свест кај
младите луѓе дека се потребни на оваа земја за да може следните
генерации да не го проживуваат ова што сега се случува
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа јас дека сум од помаладата генерација и усте од сега се разбиарам
|
||
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veruvajte sea na Makedonija i trebat mnogu poveke luge nadvor narocito od mladite generaci koi tamo kade sto ke bidat ke naucat mnogu voedno ke bidat nasi ambasadaori i zdravje boze eden den i nase lobi po svetov kako primeri ke gi navedam slednive:
- grckoto lobi
- turskoto lobi (se odnesuva za Germanija)
- evrejskoto lobi
- kosovarskoto lobi
- irskoto lobi
Seta pomos sto Makedonija ja bara se naoga na zapad i sea ako nema tamu nekoj toa da go poturne nema nisto ni da se desi.
Ne e dobro da se bide zatvoren samo vo sebe nego da se izleze i nadvor od svojot dvor i da se vidat i naucat novi raboti posto vo Makedonija nisto novo nema i ne se slucuva.
boogie ti ako ne gresam ja podrzuvas novata vlast pa ako sum vo pravo zosto togas Grujo gi donese "strancite" na ministerski funkci zosto nemas nisto protiv toa?
Toa e taka poradi toa sto se neiskorumpirani,mladi i skoluvani na zapad!!!!
|
||
laki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili licno za mene mozam da ti objasnam i vaka: Rabotam i ziveam tuka za da mozam da si pomognam sebesi a normalno i mojata familija i tuka nema nisto predavnicki sto sum nadvor od Makedonija, barem ja taka rezoniram.
Sekoj mesec izdvojuvam od mojata zarabotka i gi isprakam dole za moite posto tie se penzioneri i poradi toa sto posle cel nivni raboten vek sega penzite ne im se dovolni nitu za lekovi,e pa bas toa ne sakam da mi se sluci i na mene.Ne sum tolku mlad i vo MK rabotev 14god so staz vo rabotna kniska i znaes kako e platata trae edvaj 10 -15 dena i taka nikad ne bi se obezbedil sebesi nitu eden den moite deca e sea za razlika od seto toa dole ovde e mnogu mnogu poinaku i da zavrsam "JAS KE SE VRATAM DA PRODOLZAM SO MOJOT ZIVOT DOLE SAMO MI FALAT USTE 2-3 GODINI"
|
||
naum
Сениор Baniran Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe koj ve barat da se vratite sejte tamu sekako site ste menagjeri vo Ford,Microsoft ili Coca Cola
Pozdrav od ""STARI KRAJ""
|
||
laki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti ne razbiras mnogu raboti i samo isfustrirano napagas, dali si bil nekade po svetov ili samo nekoj ti kazuval pa ti sam si vlecel zakljucoci???????
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
nikolina
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se vrakjaat, ke se sredat nekade, nema da se vratat i da ostavat se sto uspeale vo stranstvo
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
xaxaxa
Група Регистриран: 05.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak zavisi individualno...eve jas sum tuka veke osum godini...pa ova nikogas nema da bidi moj dom...sepak samo doma si e doma...i seuste sum so namera da se vratam...i ke se vratam, samo seuste ne sum ja postignala celta...uste nekoja godinka mi fali...
|
||
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da....da...da DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |