IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 922>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 21:22

clenot nad mene e bolno ufilman covek.....i ne gi isprevrtuvaj rabotite kako so ti odgovarat TEBE!!!!!!!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 22:03

bravo clenke nad mene (dade) taka ....sekogas podrzavaj me!!!!!

Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 22:44
члену над мене нели си ја виде членката над те*е викендив?
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 22:48
clenke nad mene kako si ovaa vecer?
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 22:50
clinke nad clenkata nad mene.ovie dve clenki nad tebe(lele kako zvucit ova)kolku so znam trebit da se sretnat ovaj petok.ako se lazam se nadevam deka clenkata nekade pod mene ke me isprajt
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:05
clenu nad mene nisto ne te razbrav, ali sto ima loso vo toa da se vidat  2-te clenki nad mene ili nad nad mene????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:20
clenke nad mene,ne rekov deka imat neso loso samo kazav koga ke se sretnatama poso ne bev siguren si mislev deka nekoj ke me poprajt
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:29
ok clenu nad mene, vo red e....sega te razbrav.....a do koga planiras da ostanes online? planiras da soboris nekoj rekord vo sedenje dolgi casovi na internet?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:36
e sega so da pram.ne nemam rekordi za soboruvanje.actualy sega begam zs ovaj Pharaoh trebit da sednit.so da prajs,siromastija,dvajca na eden kompjuter
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:46
ej clenu nad mene, pred da "izbegas" moze da mi kazes sto ti e tebe Pharaoh???? braka li ste?
Кон врв
Pharaoh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Romania
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pharaoh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:50
clenke nad mene nemoj da vredzas so ovoj ni na son brat a ne na jave
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 23:52

hahahahahaha.....ne se be brakja.....koj go saka Carnation..... onaka Carnation se butka kaj Pharaoh - koristi kompjuter.....

clenkata nad mene planira da ostane online???

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2005 во 00:03
ej clenke nad mene, pa i ti si bila online, bas mi e milo.....  epa eve sega ova mi e 200-ta poraka sto sum ja napisala na forumov, pa sega ke si legnam....

P.S.dobro be lugje pa ne znaev deka ne ste braka.......ali cudno mi zvucese ona sto koristete ist kompjuter
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2005 во 00:12

gleas....ubavo ti rekov: koj go saka Carnation.....:)))))))

da da clenke nad mene...sekako deka sum Online...ama za zal i jas uste malku si odam....pa utre odam za skopje....treba da se spremam.....:))) da se naspijam......kje luduvam cel vikend.....posebno vo sabota vecer - TAKSIRAT!!!!!!!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.