|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 69> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како дел од народот...
може да прашам... а колку е надценет...???? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe tebe mozebi te interesira ama toa ne e napraveno za tebe nego za tvpoite vnuci a niv kje gi zabole kolku bilo kako so tebe te bole kolku platija tvoite predci da se napravi kameniot most teatarot ili oficirskiot dom Изменето од anakin - 13.Август.2010 во 19:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ich ne me zabolelo ,....kolku te koshtal kamen mostot,...ama , zivo me interesira kolku koshta ova tuka shto sega se pravi,..
Изменето од Анастеа - 14.Август.2010 во 00:02 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teski zborovi i kvalifikacii padnaa za sopstveniot narod.
Ne ke e na arno rabotava... |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
усвари мислев ќе ми каже оној... што вика дека се надценети... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok jas kje ti kazam
nasite heroi nemaat cena se besceneti tie edini si gi imame oti duri i ajvarot ni go zemaa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaha,..
tuku,...neka gi pita "kolegine",...kolku skender gi koshtal,. ..pa , neka napravi ,...sporedba,.. |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be skender
nasiot aco treba da cini milion pati povekje lele zamsili da recat ovoj Aco ni go dale italijanci baksis abe naskap na svetot treba da bide ,, abe grejt e ko za GINIS Изменето од anakin - 13.Август.2010 во 20:05 |
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"колеги"...
колку ве кошта оној Скендер... и од каде бре пари за него... и зошто бре правите споменик на Скендер... а да ги прашам Французине колку ги кошта Ајфелова кула... и зошто бре пари за тоа... а Англичаните за оној саатот... Италијаните за она кулата што им паѓа... а бе што им е на луѓево ееејјј... од каде пари за такви работи... што ли им требало тоа... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku nie si go imame
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha,..problemot e toj shto ,...i ajfelovata kula sigurno pmalku gi koshtala( soodvetno na deneshno vreme),..od onoj na ,.,..vashiot ,..aco babachko !
tuku,..mi se povrakja vekje,..od nekoi sporedbi ,...niz beliot svet,...so pljachkite shto se sluchuvaat tuka i,...sega ! Изменето од Анастеа - 14.Август.2010 во 00:06 |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не само што велам..туку и го тврдам тоа... хехе
Сега...случајно да не предизвикам конфликти со ова..ама ..сепак... си останувам на сето она што и го кажав овде..нели??
НИКОЈ (и овде и насекаде) не простува..само ако му се укаже згодна прилика за тоа.
[/QUOTE]E za ova veruvam. Imav jas eden komshija tuka (koj od sram se iseli) oti dodeka toj ne prostuvashe koga mu se ukazuvshe prilika, drugi ne prostuvaa na zena ta mu Nikoj nema zabeleshki za neprostuvanjeto-dodeka ne e od narodnite pari arcot. E tuka narodot ne molci, zbori |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
proshka?...samo koga ke visat!
togash i falbi za ,...narodot,... |
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И треба да збори..
Народот ...нели?
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |