![]() |
|
КОЈ ЌЕ ИЗГУБИ НА ПРЕСТОЈНИТЕ ИЗБОРИ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
BMW_M5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Јуни.2006 во 00:04 |
ШТО МИСЛИТЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ НАЈГОЛЕМИОТ ЛУЗЕР НА ПРЕСТОЈНИВЕ ИЗБОРИ??? |
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
![]() |
|
BMW_M5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ЈА ЛИЧНО МИСЛАМ ВМРОВЦИТЕ ЌЕ БИДАТ НАЈГОЛЕМИТЕ ЛУЗЕРИ ОВИЕ ИЗБОРИ!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Ова е некаков плач или детска надеж се знае дека СДСМ ке изгуби но нетреба да плачат можеби евентуално за 20-30 год ке добијат некои избори во КУБА
|
|
![]() |
|
ммм... чисто сумљам дека СДСМ така лесно ќе ја изгуби власта!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
i jas sumljam,ako tebit i so vojna vazno da ja imet vlasta
![]() ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
ХЕ ХЕ ХЕ!!! СДСМ НИКОГАШ НЕ БИ НАПРАВИЛ ВОЈНА ЗА ДА ЈА ПРИДОБИЕ ВЛАСТА!!! АМА СТО ПАТИ СУМ КАЖАЛ И ПАК ЌЕ ПОВТОРАМ ДЕКА СЕКОЈА АМА БАШ СЕКОЈА ПАРТИЈА ПО СЕКОЈА ЦЕНА ГО ПОДЛАЖНУВА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ЗА ПО СЕКОЈА ЦЕНА ДА СИ ОБЕЗБЕДИ МЕКА ФОТЕЛЈА ЗА НАРЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ!!!
|
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
NARODOT, a,koj drug bi izgubil vo ovaa nesrekna zemja?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Кој ќе изгуби не знам , ама обичниот човек како и до сега, ништо нема да добие
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
aj kazi koj imashe najgolema korist od vojnata vo makedonija. tuka ke go najdesh reshenieto za toa koj ja predizvika. brej razmisli malce so glavata
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
SIPTARITE BRATKO IMAA NAJGOLEMA KORIST!!!
|
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ne gi osporuvam pravata na albancite, sepak i tie se gragani na R.Makedonija problemot e shto radikalnite strukturi na albancite ispadnaa posilni od makedonskite institucii. SDSM imash 4 godini vlast i za tie 4 ne pokaza nishto pozitivno, kade se tie po eden vraboten od semejstvo, kade se EU i NATO vo 2006. kade e sega procentot na bruto domashem proizvod, kade kotirame na evropskite pazari, shto e so zemjodelieto koe od den na den se podolu paga, a namesto nashe proizvodstvo jademe shkart zemjodelski proizvodi od uvoz. NEKOI RABOTI EDNOSTAVNO NE SMEEME DA GI OSTAVIME NA SLUCAJNOSTA OD PRICINA SHTO OD NIV ZAVISI SEKOJ COVEK VO MAKEDONIJA. pa sega da esapime dali pak ke gi ostavime ovie na vlast ili ke gi simneme da se odmorat edno 100 godini
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Е МОЛАМ ТИ СЕ КАЖИ МИ ПАК ШО ДОБРО НАПРАВИЈА ВМРОВЦИТЕ ЗА ОНИЕ 4 ГОДИНИ ШО ИМ БЕА ДАДЕНИ???
|
|
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Едно и најважно направија ВМРО од 1998-2002 ја кренаа економијата во Македонија напред значи бруто домашниот производ го зголемија за цели 26% значи пред 1998 беше во минус или долгови па сега види ти
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |