|
Помош! |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
SOS
Нов член Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Април.2008 во 10:31 |
Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene. Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e ....
kiss |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako te saka ke te 4eka da porasnes....,,,
nemoj da dozvolis da bides ucenuvana!!!!
pozz...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicen odgovor.... i kaj go najde ziti se 5 godini postar?pedofil nekoj on ke laze mali deca posto vrsnicite ne mu davat..... drugpat ke mu kazez neka si go drka, ako vise ne mu go pusi nekoja druga..... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se iskluci???????????? so nepriceka na sovet od tolku viKanje sos pls help |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se povraka
|
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pedofili haraat.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas taka!!! ako si nesigurna, togas ne go pravi!! se dodeka TI ne go posakuvas toa |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da si najdese nekoj koj ti e generacija
premnogu si mlada za nego a i za tie raboti
nemoj da pravis nesto za koe podocna ke se kaes
ako navistina mu znacis nema da insistira
|
|
apce
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило, типот не е прекрасен, тој е педофил бре!!!!!!
Нека си најде некоја на негова возраст, па неа нека и биде прекрасен и нека ја уценува ако може!!!! Немој да правиш нешто за кое подоцна многу ќе се каеш, очигледно го интересира само една работа, за која ти ни од далеку како што ми се чини не си спремна, а посебно не со некој таков перверзњак!!!!! Да му се згади на човек од такви!!! |
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
p.s. preran intimen odnos moze da ostavi bolna traga u tvojot zivot...pogotovo ako nekoj ti se nametnuva i ucenuva na takvo nesto... |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno e deka si premnogu izbuneta ili izgubena
ama ne mi e jasno kako moze da treskas gluposti?
devojce,imas samo 14 godini,a eden perveznjak si igra so tebe i sigurno i poveke od sigurno ne ide samo so tebe,ti si mu samo dzoker u raka
a i zasto da ne go koristi koga ne razmisluvas so tvoja glava i koga moze slobodno da manipulira so tebe....zatoa sto ne si poveke od edno obicno dete koe saka preku nokj da vleze vo svetot na povozrasnite
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
allloooo abe devojceto ima 14 toj ima 19 ne se tolku razlika .... nemojte da go napgate momakot moze na nego treba da mu se dade nekoj sovet moze pokasno go fatilo pubertet hahahha se salam
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe aj ne zbori gluposti.......
taa e samo dete za nego
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |