|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЕ ГЛЕДА
ОД МАРС |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лошо одбрана маскотаБрзо се разобличува
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не одам во Грција...не заслужиле...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што ви текна уствари сега сите да се буните?
поминале 60 автобуси? голем к*р секое лето колку коли поминуваат од таму? и тоа уште од дамнешни времиња тоа се прави и ќе се прави се додека има глупи луѓе кои не знаат како да си ги потрошат парите |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma neka izgori taa Grcija ja mrazam!!!
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas gi zabole niv!
|
||
You live only ONCE!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A,moze jas da odam da si go vidam sinot
a i da si kupam zici za gitara....poevtini se tamu??? a da ne mi zamerite deka sum predavnik?? Изменето од mamma - 16.Март.2008 во 00:15 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za kavo togash patuvanje vo Grcija se debatira tuka??
I toa vo tema-STIL NA ZIVOT_PATUVANJA?????? |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............a na kogo toa VI grcka................ne e nasa/moja.............nikoj ne te tera da odis................sakas/nekes//...............
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto znaci ova...............ako mozes da mi objasnis.majstorce??????
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.a sto e toa drugo..............pa neli e isto...........odis tamo da trosis pari zasto??? zatoa sto e poevtino taka.............ha ha ha ha ha /...............
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па бибче,... мама оди да си го види синот,... а тебе да ти понудат,... да можеш да избереш,... би купила поскапо или поевтино ( и двете можности да ти се на располагање )
јас минатото лето штрајкував,... не отидов на одмор,... оти мајка ми сакаа да одиме во грција,.... ама кај што има сила нема правдина |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |