IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто веднаш туш после сексот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто веднаш туш после сексот

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 11>
Автор
Порака
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Зошто веднаш туш после сексот
    Испратена: 28.Септември.2005 во 09:14
Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme da se izlezavam so nego vo krevet....

Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi nesta.... kazete..
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:19
pa obicno e higienski a i site obicno brzame posle toa nekade....zatoa vatrena se tusirame...sto zmam ustavri...toa pvo mi padna na  pamet...
tuka nekade....
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:21
ne..kazuvam...za...higijena..ne...svati..
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:22
toa si e takva navika . PRIFATI JA
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:30
i jas mislam deka mu e anvika vatrena, ama ako ti smeta poraboti da ja promenis barem na momenti..cisto za tvoe zadovolstvo...
tuka nekade....
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:35
Мене ми е пологично после секс да станеш да се истушираш па после да се вратиш на мазење,можеби мазејќи ке ти се пписака уште еднаш па подобро е да бидеш спремна и чиста
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:41
nema pravila baby...
tuka nekade....
Кон врв
lavica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Август.2005
Поени: 480
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lavica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:43
 da ti kazem naj iskreno nie toa zaedno go pravime i pred i posle sex ,no ako tebe ti smeta toa sto toj toa go pravi vednas po sexsot mislam deka treba da mu predlozis prvo malku da si pomuabetite, a potoa zaedno da pojdete pod tus mozebi ke prifati.
sm
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:51
Нормално дека нема правила,секој прави онака како што му одговара јас само кажав како ми е мене пологично
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 09:53
Originally posted by lavica lavica напиша:

da ti kazem naj iskreno nie toa zaedno go pravime i pred i posle sex ,no ako tebe ti smeta toa sto toj toa go pravi vednas po sexsot mislam deka treba da mu predlozis prvo malku da si pomuabetite, a potoa zaedno da pojdete pod tus mozebi ke prifati.

se soglasuvam
no edno da kazam
posle dobar sex ne se potrebni muabeti
a da lezime dolgo dolgo dolgo   ubavo e
Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 10:07
Da da lezime dolgo dolgo
pa moze i povtorno i povtorno
se do utrinskite casovi
pa posle moze i tus...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 13:16
Posle dolgo lezenje po sex pa tush.Ama vatrena glupo nekoe pravilo ima tvojot pa sto mora vednash???
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Sindi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Септември.2005
Локација: Sweden
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sindi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2005 во 20:32

zatoa sto:posle edna recka odis na druga i taka se povtoruva nekolku pati a za sekoja druga recka treba da si cist

Sindi
Кон врв
veda Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2005 во 03:22

Mnogu ste mi cudni!!!!!!!!!!!Nekako seco ova malce go izvestacivte pa se razbira deka ima i mazenje i dopiri i iskreni zborovi i iskri uste pogolemi i tusiranje se razbira,jas smetam deka se sto ti smeta treba da se istaknuva inaku si se pokalliva-me razbiras(se gusis koga kutis).

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.