![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 462463464465466 1869> |
Автор | |||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
well ako si dobar na tebe nishto, inaku znaesh shto pravam so nego
![]() ![]() mazi pazete si gi glavite ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...aaaaaa ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
![]() ![]() ![]() mechot e samo za nevospitani mazjaci, a za onie drugite, sekoj spored zaslugata ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...a tie vospitanite, kao ke gi prepoznaesh...dok se suvi se vospitani ko bolshevici,ali koa ke im daesh vlaga...rastat ko korov... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...ma ne be...ima i ludi nekoi, ali shoznam...retko se naletue na takov...se poludue od takov de... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ajt deco ostanete mi so zdravje i prajte sho ke pratete, ama po krajche i za rache
![]() ![]() ![]() bye bye moira and well ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
bye, bye, IQ
![]() |
|||
![]() |
|||
||
..ajdeeeeeeeee...caooooooooooo...grafcheeeeeeeee... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...pojma neam...hahahaahaa..se zeam be apche mi enesho mnogu poznata po muabeti, ova e edna finta za Kumanovkite i za bilijardot... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
.....me iznasmea.....
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...de bre...shoe do tolku pa smeshno...ja uchele Kumanovkata da igra bilijard, i toa...hehehheeeee |
|||
![]() |
|||
||
.....i koga ja ucele da igra bilijard taka i objasnuvale li.....ne mi e jasno...
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 462463464465466 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |