|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povelete , kafe i slatko vo mojata kuka sekogas se nudi na gostin , no ne znaci deka ke vi gledam , vi rekov - procitajte gi moite naptisi vo forumite |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf znaci treba da se pomacam da gi baram
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemora da gi baras Astra , nikoj ne go bara toa od tebe .Samo dadov odgovor na prasanjeto , a poentata so gledanjeto i baraneto na moite iskazi vo forumite objasnuva zosto ne sakam da gledam , no vo red. Vprocem jas gi procitav site tvoi forumi
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok jas sakav da vidam sto imas pisuvano, no ne se snagjam bas najdobro na mnogubrojnive temi.
|
|
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ast vo edno tvoe izjavuvanje mi spomna deka si imala nekoi slicni iskustva kako i jas .Ke sakas da go spodelis toa so mene ? Blagodaram od napred
Afghanistanec
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini ne te razbrav, na sto mislis konkretno?
Toa se odnesuvase za ona sto go pisuvase na drugata tema za smrta i ragjanjeto, kade sto imas vekje odgovor. Ili pak za drugo se odnesuva? http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=1907&PN=13 Изменето од Astra - 06.Март.2008 во 16:13 |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега верувам само во Божји работи а таму не ми спаѓа гледањето на кафе.....не велам дека не верувам...особено откако гледав последен пат на кафе......на една девојка........лесна и земја. од тогаш не гледам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Afghanistanec, posto(veruvam) ti podobro gi znaes ovie raboti, mozes li da kazes kakov e stavot na islamot sprema gledanjeto na kafe? dali e dozvoleno ili ne? Ili pak ne pisuva nisto za toa?
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se gledame dur pieme kafe i si vikam : Kako li da ja nalegnam ?
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledanje na kafe i site ostanati shejtanski raboti se zabraneti osven bajanjeto , chatenjeto i spremanjeto na mrtovec , no i toa se vrski od specijalno obuceni luge , od odjata i od odjinata etc. kako sto e proteruvanje na duhovi, vampiri , gledanje bajanje , magii -rasturanje magii etc
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbinet koga ke go prineses kafeto ke sednes do nea pa stani za da i prineses sladoled po moznost serviraj go vo kombinacija so banana no da deluva erostski znaes dve topcinja od strana bananata na sredina i megu topcinjata sipi topeno cokolado i koga ke go prineses na masa svrti ja bananata nakajnea i sopn se pravo vrz nea , ako saka ke i padne jasno i taa ke te prevrti ako ne jadi ja bananata
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis ke svati ?
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti navrti ja i temata okolu seks, na sto te potseka bananata , kao slucajno si ja serviral , pa koga ke sednes do nea , kako slucajno stavi i ja rakata odzadi , pa fati ja za uve kao da i gi vidis obetkite , ako ne nosi obetki kao da vidis dali i zarasnale dupcinjata na usite posto ne nosi , i taka nezno protrij i gi megu jagodtkite na prstite , pa kao sepni i nesto ama duvajkii vo uvoto , ke vidis ke nabrsne , pa zemi kao skokotni ja pod miski od dvete strani se dodeka ne se najdete eden sprema drug so facite i samo prodolzi , pocni da ja baknuvas i tvoja e ,
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cek, malku...ova ke mora poleka da go procitam...volku upatstva nema ni za upravuvanje so avion...
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |