|
Паркети |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Февруари.2008 во 20:19 |
откога ги гледав на евросонг,... ( да спомнам дека претходно не ни ги знаев кои се ), ме воодушевија,... откачени до фул,... а сега ги гледав на тв,... дефинитивно не се нормални... паркети рулз
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muzikava e za vo zivo....sex,drugs and rock&roll!!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го кажав моето мислење у тема Еуровизија. Види: Евровизија! http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12303&PN=24 |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko gi slusnav prv pat se ubiv od smeenje,ne e mozno da postojat onolku otkaceni tipoj.pesnite im se koja od koja pozabegani:kafeavi dzudzinja,bal i tn.mnogu zabegan bend.
pesna so me iznasmea do vkraj http://www.youtube.com/watch?v=PGVElNXzJl0 |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паркети се баш за во живо
а иначе строубери не им е најдобра имаат и многу подобри тоа што најногу ми се свиѓа е што не се никогаш озбилни |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkacheni iskreni i epten cool, gi obozavam, mnogu im se interesni tekstovite na pesnite
najomileni mi se MRAVKA ZELENA i NA MESECHINA TE ZABORAVIV biserno bravo za temeva |
|
Lenin0
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
MAXarena админи Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pobaraj ja "umreni luge" od parketi i slushaj go tekstot
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PARKETI IM JA SLUSNAV PESNATA NA MESECINA TE ZABORAVIV SUPER SE ISKRENO
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
умрени луѓе, умрени луѓе
на уво ми се дерат |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
ve procitav site i sega mi e jasno tie se zapravo super bend samo jas nikako da go svatam toj fakt fala so me prosvetlivte se vika za vkusovi ne se diskutira a ako e cel svet protiv mene- neso ne e vo red so svetov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak creshov parket e poaren od bukoviov
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e pastirano od temata Evrovizija...moj post-sekako
za da ne dodadam ushte nekoja kritika...dosta e
Sega ke kazam neshto i znam deka ke me potepate site Shto bre vidovte kaj tie Parketi???? Furaat punck fazon zaboraven od svetov...nikoj od niv a najmalku toj kjoraviot nema glas,a poim za peenje ushte pomalku. Dobri se mozebi za nekoja privatna zabava ili..kabare show... Zoshto ,ne mi e jasno site se palime na se neshto novo i nevoobichaeno shto ke izleze kaj nas na estrada ne razmisluvajki pri toa kolku i dali e voopshto kvalitetno??? |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма луди се, ги обожавам
|
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |