IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Не за НАТО, да за Уставното Име
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Не за НАТО, да за Уставното Име

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 33>
Прашање: priem vo NATO ili Ustavno Ime-Republika Makedonija
Одговор Гласови Статистика
81 [75,70%]
26 [24,30%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 07:48
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

I toa Republika New Macedonia ne e loso

И колку нова....

1945...

Ти луд ли си бе?
Кон врв
CROATIA Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CROATIA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:45
albancive imat jak lobi vo svetot i mnogu pari da ne se sluci da ja kupat makedonija kako sto go kupija Kosovo.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:50
Originally posted by CROATIA CROATIA напиша:

albancive imat jak lobi vo svetot i mnogu pari da ne se sluci da ja kupat makedonija kako sto go kupija Kosovo.

e za MAKEDNIJA KE SONUVAAT SO ovoj sostav SO OVAA VLADA
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:52

MACEDONIA IS NOT FOR SALE!!!!!  намигнување

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:53
EDNA EDNINSTVENA I NAJSAKANA
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CROATIA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 13:13
Originally posted by borec borec напиша:

ne e loso da se bide vnimatelen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 13:51

ne e loso da se bide vnimatelen

Taka e.  намигнување I ne samo vnimatelen, tuku i "ochite vo ***** treba SEGA da ni igraat" - kako sto velat starite.  голема%20насмевка 

Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 13:52
Prikaznata okolu Kosovo se
odviva po veke napisanoto
scenario taka da e se jasno
Zal mi e sto e taka
zal mi e sto se e vrzano so pari
zal ke mi e ako ne smogneme sila
site nie da dokazeme deka ne sme
za prodavanje
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 14:28
НИКАКВО РЕЃЕНИЕ КОЕ ВО СЕБЕ ВКЛУЧУВА ГЕОГРАВСКА ОПРЕДЕЛБА.
ВО КРАЕН СЛУЧАЈ МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО ДРМ
НЕ МОЖАМ ДА ОДГОВОРАМ НА АНКЕТАТА, МИ ЛИЧИ КАКО ДРЖЕЊЕ НА ПИЈАН ЗА ДРВО.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 14:43

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ВО КРАЕН СЛУЧАЈ МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО ДРМ

Тој предлог е тројански коњ

Изменето од Vladimir88 - 24.Февруари.2008 во 14:43
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 15:55

Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Vidi go intervjuto so Frckovski, postirano na Analiza na predlogot na Nimic -topicot, ke ti stane pojasno zosto e seva ovaa panika, i zbrka i revolt kaj narodot

Jas go vidov....AMA ke treba izgleda TI poveke da obratish paznja I ZA STO SE ZBORUVA VO NEGO - a NE samo da go vidish!!!!!  голема%20насмевка

Jas vnimaltelno go izanalizirav predlogot Borec, ama licno odbivam da bidam del od tvoite paranoicni somnezi.
  Procitaj go clenot 8 od oficijalniot predlog, na kraj ti nema da mozes da se narekuvas Makedonec , i nasata drzava da se narekuva Makedonija, mene licno nikoj ne mi zabranuva da se narekuvam Vlav od xxxx Republika Makedonija, na kraj kraeva.
  Jas ke bidam Vlav od DRM , a sto ke bides ti?!?! Makedonec nema da postoi spored clen 8...edno Nisto od multietnicka Demokratska Republika Makedonija????
 Treba tebe poveke da te zagrizuva toj clen 8 ,otkolku mene, ama sepak izgleda tuka na forumov jas sum toj sto poveke se grizi, dodeka ti me provociras?!
   Proceni malku pa potoa zboruvaj....

Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CROATIA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 16:48

Vidi go intervjuto so Frckovski, postirano na Analiza na predlogot na Nimic -topicot, ke ti stane pojasno zosto e seva ovaa panika, i zbrka i revolt kaj narodot

Jas go vidov....AMA ke treba izgleda TI poveke da obratish paznja I ZA STO SE ZBORUVA VO NEGO - a NE samo da go vidish!!!!!  голема%20насмевка

Jas vnimaltelno go izanalizirav predlogot Borec, ama licno odbivam da bidam del od tvoite paranoicni somnezi.  Procitaj go clenot 8 od oficijalniot predlog, na kraj ti nema da mozes da se narekuvas Makedonec , i nasata drzava da se narekuva Makedonija, mene licno nikoj ne mi zabranuva da se narekuvam Vlav od xxxx Republika Makedonija, na kraj kraeva.   Jas ke bidam Vlav od DRM , a sto ke bides ti?!?! Makedonec nema da postoi spored clen 8...edno Nisto od multietnicka Demokratska Republika Makedonija???? Treba tebe poveke da te zagrizuva toj clen 8 ,otkolku mene, ama sepak izgleda tuka na forumov jas sum toj sto poveke se grizi, dodeka ti me provociras?!   Proceni malku pa potoa zboruvaj....     

Dali vlasite imat drzava?
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 17:07

Jas vnimaltelno go izanalizirav predlogot Borec, ama licno odbivam da bidam del od tvoite paranoicni somnezi.  Procitaj go clenot 8 od oficijalniot predlog, na kraj ti nema da mozes da se narekuvas Makedonec , i nasata drzava da se narekuva Makedonija, mene licno nikoj ne mi zabranuva da se narekuvam Vlav od xxxx Republika Makedonija, na kraj kraeva.   Jas ke bidam Vlav od DRM , a sto ke bides ti?!?! Makedonec nema da postoi spored clen 8...edno Nisto od multietnicka Demokratska Republika Makedonija???? Treba tebe poveke da te zagrizuva toj clen 8 ,otkolku mene, ama sepak izgleda tuka na forumov jas sum toj sto poveke se grizi, dodeka ti me provociras?!   Proceni malku pa potoa zboruvaj....     

Dali vlasite imat drzava?

Imaat a toa e Makedonija!
 Kazi mi koja e Vasata Drzava? Makedonija, albanija ili Kosovo???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 17:11

[QUOTE=Neonic]

Jas vnimaltelno go izanalizirav predlogot Borec, ama licno odbivam da bidam del od tvoite paranoicni somnezi.

MNOGU MI E ZHAL STO ISKRENO VERUVAV DEKA "OVOJ PAT SI SE IZMENIL" i ti ja pruziv taa shansa na "prijatelski razgovor".

TI VOOPSHTO NE JA ZASLUZUVASH!!!

Zalam za moeto potrosheno vreme na predavnichki tipovi.

OVA E MOJ POSLEDEN POST UPATEN DO TEBE!!!!  мафтање

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.