|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница 123 76> |
Автор | ||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Февруари.2008 во 12:51 |
|
NE JA DAVAJ MAKEDONIJA VERUVAM VO TEBE
|
||
CROATIA
Група Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gvujo ne ja dava samo pritisokot e golem od site strani i ne znam kolku ce izdrzi |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IZDRZALA TAA I POTESKI MOMENTI PRITISOKOT E NARODOT,A TOJ E SAMO LICNOST KOJ GI IZVRSUVA NAMERITE NA NARODOT SERVIS NA GRAGANITE NA NASATA MILA I SAKANA I EDINSTVENA MAKEDONIJA
|
||
Trine
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=*moon*] IZDRZALA TAA I POTESKI MOMENTI PRITISOKOT E NARODOT,A TOJ E SAMO LICNOST KOJ GI IZVRSUVA NAMERITE NA NARODOT SERVIS NA GRAGANITE NA NASATA MILA I SAKANA I EDINSTVENA MAKEDONIJA[/QUO
Bravo moon vakvi pozitivni poraki ni trebaat poveke na ovoj forum i na site drugi MAKEDONSKI FORUMI!Mislete pozitivno ,glavata gore i MAKEDONIJA VO SRCETO! |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека Грујо неможе глава да крене, бидејќи на секој чекор наидува на опструкции.
Колку и да сака нешто да стори, неможе, бидејќи опозицијата наместо да соработива со него за доброто на сите, тие се изживуваат и му поставуваат сопки, бидејќи им е криво што сега други крадат место нив...и така тоа до наредни избори... Значи каде и да се свртиш, исто ти се фаќа. Наравоучение: Секој си работи за сопствениот џеб. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma neee ... nikogas makedonecot ne pravel nesto slicno ... sekogas nacionalniot interes mu bil pred sekoj eden drug .... ili pak da kodosi svoi ludje ? ... socuvaj boze , nikogas
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno ova ke mu bide
najteskiot ispit do sega. Najvazno e da go izdrzi pritisokot od narodot i da cue,znae i saka isto sto i toj zatoa sto nisto ne bi trebalo da mu e povazno od nego i sopstvenata drzava. Mislim deka toa i ke go napravi. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
narod ? koj narod ? onoj koj vece ima bugarski " pasaporti " ili onoj koj apliciral i se uste nema a? .... narod ? koj ?
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa podobro taka otkolku
da veruva vo nelojalni koi sekoj moment mozat da te predadat za svoj interes kako sto i napravija. Zboram za onoj narod sto ostana tuka i so srceto i fizicki. |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GRUJO TE SAKAME!!! NE JA IZNEVERUVAJ NASHATA VERBA VO TEBE!!AKO TREBA POMOSH SAMO KAZI - NIE SITE KE DOJDEME NA POMOSH!!!!
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САКАЛЕ НИЕ ДА ТИ ПРИЗНАЕМЕ ИЛИ НЕ, ТАШКО ТИ Е ВО ОВИЕ МОМЕНТИ. ЈА ИМАШ В РАЦЕ ЕДНА ОД НАЈСУДБОНОСНИТЕ ОДЛУКИ ЗА МАКЕДОНИЈА. АМА СЕТИ СЕ НА ЊЕГОШ - НЕ ИСПИЛ ЧАША МЕД, ТОЈ ШТО ОД ПЕЛИНОТ НЕ ПРОБАЛ. ЌЕ НАЈДЕШ ТИ РЕШЕНИЕ. ЈА ИМАШ ПОДРЖКАТА ОД НАРОДОТ. АМА, БРАТ, КОГА ЌЕ ПОБЕДИМЕ, ВЕТИ ДЕКА ЌЕ ГИ СТОПИРАШ ОНИЕ РЕКЛАМНИ КАМПАЊИ И ЌЕ СЕ СВРТИШ МАЛКУ ПОВЕ КОН НАРОДЕЦОТ НАШ НАМАЧЕН.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И то бомо зрихтали..закај па не...!!! |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЌЕ ИЗДРЖИ ДОДЕКА ДРЖИ ЕДИНСТВОТО НА НАРОДОТ.АКО НАРОДОТ ПОЧНЕ ДА СЕ ДЕЛИ, ТОГАШ ЌЕ НАСТАНАТ ВИСТИНСКИТЕ МАКИ ЗА ГРУЈО. СТОЈАМ ЗАД НЕГО ИАКО НЕ ГЛАСАВ ЗА НЕГО НА ИЗБОРИТЕ.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не треба да му веруваме, треба да сме со него и заеднички да не ја дадеме. Инаку сам грујо, отиде јабана а и ние заедно со него. А, за името и да не зборуваме. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница 123 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |