|
Стануваш сабајле попален/попалена! |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi izlaga niz nogavica i se sopnuvam od nego
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
друже префрли го преку рамо и изигравај бензинска пумпа |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbunet zamisli stanuvas sabajle a ne si popalen nego policaec katastrofalno budenje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se vika taka na svoj rogen kolega forumdzija, a baska sum sugestiven
|
||
mind reader
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoe sabajle stanuvam zapalen i moram vednas da odam da se tusiram so ladna voda(vidite kolku ni e tesko na nas maskite)
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......ЕЕЕЕ,ЗАТОА ЈАС НЕ СИ ЛЕГНУВАМ!!!..НАСАБАЈЛЕ...ШТО ПОПРВО....!!!ВАКА,СЕ ПО "ГРАФИК ''(по ред..)
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе не знам дали сум попален или напален ама знам дека секое сабајле со алатот кршам по три кила ореви...за слаткарницата од каршија демек им требале оревите за торта.
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
друже ако случајно снема ореви слободно прејси на нешто друго ...хммм.....како на примеееррр..........лешници!?
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не да се фалам ама ми е малку поголем и ко ќе замавнам лешниците онака малечки, ситни бегаат на страна... ако нема ореви имам алтернатива...и помагам на комшивката да ја намести завесата, и служи како лифт...горе...долу...горе.
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аман бре..... друже ти еден ден на лекар ке завршиш ко црнцине шо се онесвестуваат коа ке се спопалат пошто им снемува крв у глаа
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |