|
Стануваш сабајле попален/попалена! |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
igo_19_85
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno se slozhuvam so tebe
Изменето од Eleni - 11.Декември.2006 во 00:27 |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МТВ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoe otsabajle prvo se isplasuvam, oti mislam nekoj bulji u mene, a toa Stojko moj bil. Stanuem i promasuem vrata i se zalepuem za zid i toa stalno na isto mesto taka da tamu ima dupka. Obavezno patikite ke mi zastanat na sred hodnik za da me sopnat, od tolku sto se bezobrazni i na krajot koga mocam sekogas mocam u dva pravca, eden u solja, a drugiot po nogavica od pizama, ke se iznanerviram i nema veke ni trag od mojata popalenost
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako legnam nacukan, sabajle stanuvam izmoren kako crnci da me brkale cela vecer
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas najprvin proveri dali sve e u red..........odzadi, ali aj ako bil crnec ke osetis odma......
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ama jogurtot na masice samo mi muti pamet
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................pa utrinski sex ti e kako utrinska gimnastika.................mmmmmmmmm a ako stanam popalena............neka mu se misli toj sto spie do mene...............
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasite stari piele po edna rakija na gladno nautro, a ne vie kako zborite...mi se zgadi...
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na sabalje te osvezuva i raspolozuva posle cel den ti odi se kako podmackano
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам кофа полна со студена вода покрај креветот, за, не дај боже, да не настане пожар...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го карам и му викам: "Down boy! DOWN!"
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go budam chovekot do mene
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |