|
Секс во лифт или на пуст остров |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi vo lift...ako e zaglaven.....zs sakam koga podolgo trae
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a na pust ostrov demek.........nemas vreme>?
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e, dobro de, ona kaza kade....nego ti kade?!?...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
segde......
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ahhh, da...zaboraviv..."bilo gde, bilo s'kim"...
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. da, vtoroto zavisi koga
Изменето од LouWeed - 17.Февруари.2008 во 22:17 |
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od sto zavisi?!?
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od najbitnata rabota....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во лифт може, ама набрзина. Не би сакал лифтот да се заглави, пошто имам некоја жичка на клаустрофобија, па тогаш нема да ми биде пријатно.
А на пуст остров може. Онака голи, слободни, сами... Песок, ветер, море... Ммммм... Изменето од doriangray - 18.Февруари.2008 во 00:11 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me too... vo lift-onaka "od noga" za adrenalin a na pust ostrov....dolgo dolgo dolgo |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I DVETE MOZE SAMO POVEKE ME INTERESIRA KAKO BI BILO VO AVION ,DODEKA MINUVA NIS TURBOLENCII
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka narecen zmisko , slecise si tamu i ne vminavaj , gazo rende ke tie :) shala na strana na golem grad ne se odi bez serum protiv kasnato od zmiii , epten zeznato e.. Jas bi vo lift so golemi stakla , da me zalepi na niv i da go gledam kako uzivaaa , oh yeeeaaah |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахах ма каков пуст остров може песок да влезе на незгодни места , ама во лифт оууууууууу јес , метален , стегаш стоп на лифтот и пукаш рататата
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heki sexacu eden
znaes rdzavom k*rcu i pesak smeta hahahhahah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |