|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tacno anakin..primeti li dekas ne spomnav ime...nicie..site ve oslovuvam so vasite forum -iminja...a ako mislis deka zeznav na drug nacin (nae)..azi mi kako..na start i kazav..deka sum gay..a ona mi rece..Pa sto?..ja sum bisexualka?...a iminja ne spomnav..i NEMA da spomnam
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo blue
devojkata e bisexualka i e trnd trnd so ako utre dojde tuka na forum kje lupnes ti deka ja znaes od kaficov i so vadite tuka totalka nesoodvetni informacii ako ti e milo za nego prajte go na lp ova mnogu me nervira, koga zboruvate intimni raboti bez odobreje na devojkata Изменето од anakin - 11.Февруари.2008 во 22:22 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срцко овде збориме како сме си поминале значи афтер форум парти а ова е последица од таа вечер јас се изјаснив дека не ги оправдувам тие работи но не сум јас таа што ке суди...јас сите ги прифакам како луѓе..ако е така ај да се свртам против тебе зашто си атеист..не не го правам тоа зашто јас сепак како човек те почитувам и сакам...а ти што сакаш биди...
Изменето од blueprayer - 11.Февруари.2008 во 22:25 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin..pocnuvas preparanoicno da reagiras...znam se za nea..ime...godini..kaj zivee..so kogo..sto uci/raboti,kade izleguva...sto od toa kazav...ili sto tolku intimno JAS kazav sega sto veke na forumov ne bilo napisano?
...daj olabavi prijatele..sepak me potcenuvas..ne sum Einstein...ali ne sum pa ni maria_magdalena |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај дечки ве молам назад на тема
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
by the way..zatoa sto ne sakam da si igram so cuvstvata na drugite luge..odma i staviv do znaenje deka sum gay....sto znaci..anakin..ne igrav rasipano i prljavo..bev sosema korekten...duri i premnogu..kolku hetero momci so curi so koi se u dolga vrska..bi i kazale ..sam za da ja smuvaat?...NIEDEN..zatoa bez potreba sega me "napadna"
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne te napadnav- nemam potreba
nego izbegavajte prejavni muabeti pls znam so zboruvam aj dosta e uzivajte vo post party muabeti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok..Anakin prijatele ne ti se lutam..gledam (ne po site)..no po mnogu temi delime isti svakanja...no nejse..te svativ sto sakase da kazes..i imase pravo..no znam deka ne preterav ni jas..zatoa reagirav
....................................................................................................................... ...ej blueprayer...bejb..moram pred site da kazam...bese edna (pored "mojata mala") UBEDLIVO edna od NAJZGODNITE CURI U CASTRO u sabotata...eh..Sandanski e sreken covek so tebe..a bogami i ti so nego...ali vazno i jas i ti si se iznigravme..dodusa na krajot...ali fativme nekolku jaki pesnicki a? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бејб ај доста поцрвенев...... не ги лажи лугево еј срц...едвај чекам пак да се журкаме.... иста комбинација плус уше некој може.патем за песните намам зборови особено за Rage against...уфффф се мрднав едно време и одврзав коса се распавтав таму напред абе цепки.....
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by Biba_G od koga gi zapoznav u sabotata i u zivo...sega epten mi ide muabetot so blueprayer,str8up...sandanski e cool..zabegan ne uspeav fino da go upoznam ..rano si otide. Дали тоа организирано и тајно сте правеле искачанка,а не сте кажале? ah...ne..NIKAKO..sega da te cue blueprayer ke ti se maluti..od koga ona organizira...i site kao ke dojadat za na kraj samo 5 da bevme od sto zabegan si otide pred Castro...A jas,blueprayer,str8up...i pokasno dojde Sandanski bevme u Castro...mora da ne si videla deka se dogovarale cela nedela...makar stomene me obvestija u sabotata ppladneto...ali si rekov...aj..sto da ne?..i ne |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааааааааа бате......... |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer... izvini za hulahopkite...so prviot honorar..ideme zaedno niz prodavnici... ti biras...koj gi sakas...na moj racun ...a deka bese NAJUBAVA ne lazam...crna kombinacija..crvena cizma..crvena tasna...uh...gay sum...ali koga te vidov..mi se ...super bese bejb..iskreno...ke morame da povtorime u skoro vreme
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срцко зар уште мислиш на хулахопките???? абе батали што ти е не се занесувај само со убаво да се кинат како на пример со цигара ете. хммм....да бе Вардарска комбинација.... ако си геј не значи дека немаш вкус за девојки нели...тоа по малата го сконтав. ај ек се прибереме пак
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi toa mi bese i namerata..bar na nekoi luge od forumov sto mi znacat da im dokazan..dega gay lugeto se sosema normalni,easy and outgoing luge..a plus...jas bas i ne spagam u onie 100% gay osobo..jas sum 99% gay...ko sto vi spomnav koga pievme makijato..ne znaci deka ako mi se dopadne nekoe devojce..deka ne znam da otkacam po nea
..a za hulahopkite mi e stvarno krivo zasto dodeka bese do toalet..str8up se iznasmea i mi kaza..deka cel den si barala da gi kupis za vecerta namerno ...zatoa jas castam edna..carapa udarnik |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |