IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - AFTER "FORUM" PARTY
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

AFTER "FORUM" PARTY

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 21>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:19
tacno anakin..primeti li dekas ne spomnav ime...nicie..site ve oslovuvam so vasite forum -iminja...a ako mislis deka zeznav na drug nacin (nae)..azi mi kako..na start i kazav..deka sum gay..a ona mi rece..Pa sto?..ja sum bisexualka?...a iminja ne spomnav..i NEMA da spomnamнамигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:21
milo blue
devojkata  e bisexualka i e trnd trnd
so ako utre dojde tuka na forum
kje lupnes ti deka ja znaes od kaficov
i so
vadite tuka
totalka nesoodvetni informacii
ako ti e milo
za nego
prajte go na lp

ova mnogu me nervira, koga zboruvate intimni raboti bez odobreje na devojkata

Изменето од anakin - 11.Февруари.2008 во 22:22
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:24
Срцко овде збориме како сме си поминале значи афтер форум парти а ова е последица од таа вечерголема%20насмевка јас се изјаснив дека не ги оправдувам тие работи но не сум јас таа што ке суди...јас сите ги прифакам како луѓе..ако е така ај да се свртам против тебе зашто си атеист..не не го правам тоа зашто јас сепак како човек те почитувам и сакам...а ти што сакаш биди...големо%20гушкање

Изменето од blueprayer - 11.Февруари.2008 во 22:25
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:25
Anakin..pocnuvas preparanoicno da reagiras...znam se za nea..ime...godini..kaj zivee..so kogo..sto uci/raboti,kade izleguva...sto od toa kazav...ili sto tolku intimno JAS kazav sega sto veke na forumov ne bilo napisano?
...daj olabavi prijatele..sepak me potcenuvas..ne sum Einstein...ali ne sum pa ni maria_magdalena плазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:25
ај дечки ве молам назад на тема
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:29
by the way..zatoa sto ne sakam da si igram so cuvstvata na drugite luge..odma i staviv do znaenje deka sum gay....sto znaci..anakin..ne igrav rasipano i prljavo..bev sosema korekten...duri i premnogu..kolku hetero momci so curi so koi se u dolga vrska..bi i kazale ..sam za da ja smuvaat?...NIEDEN..zatoa bez potreba sega me "napadna"големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:33
ne te napadnav- nemam potreba
nego izbegavajte prejavni muabeti
pls
znam so zboruvam
aj dosta e
uzivajte vo post party muabetiголемо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:41
ok..Anakin prijatele ne ti se lutam..gledam (ne po site)..no po mnogu temi delime isti svakanja...no nejse..te svativ sto sakase da kazes..i imase pravo..no znam deka ne preterav ni jas..zatoa reagirav
.......................................................................................................................
...ej blueprayer...bejb..moram pred site da kazam...bese edna (pored "mojata mala") UBEDLIVO edna od NAJZGODNITE CURI U CASTRO u sabotata...eh..Sandanski e sreken covek so tebe..a bogami i ti so nego...ali vazno i jas i ti si se iznigravme..dodusa na krajot...ali fativme nekolku jaki pesnicki a? големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:45
црвенеење црвенеење црвенеење црвенеење бејб ај доста поцрвенев......црвенеење големо%20гушкањене ги лажи лугево ма%20ајде еј срц...едвај чекам пак да се журкаме....танцување иста комбинација плус уше некој може.патем за песните намам зборови особено за Rage against...уфффф  се мрднав едно време и одврзав коса се распавтав таму напред абе цепки.....голема%20насмевка големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:48
Originally posted by Biba_G

od koga gi zapoznav u sabotata i u zivo...sega epten mi ide muabetot so blueprayer,str8up...sandanski e cool..zabegan ne uspeav fino da go upoznam ..rano si otide.

Дали тоа организирано и тајно сте правеле искачанка,а не сте кажале?

ah...ne..NIKAKO..sega da te cue blueprayer ke ti se maluti..od koga ona organizira...i site kao ke dojadat za na kraj samo 5 da bevme od sto zabegan si otide pred Castro...A jas,blueprayer,str8up...i pokasno dojde Sandanski bevme u Castro...mora da ne si videla deka se dogovarale cela nedela...makar stomene me obvestija u sabotata ppladneto...ali si rekov...aj..sto da ne?..i neголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:50
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

eve sleduva izvestajot...bev na faks..koga mi se javi za na kafe...se cekavme kaj Holidej In..bevme u Plaza.....sega na kratko...u sema bila so nekoj..ali i bil monoton..jas sum i bil..pazi ke ja citiram"bas lud...po merka..onakov decko ko sto i treba"..a jas ne sakav da ja lazam.. i kazav..deka i pokraj sto imav dlgfa vrska so devojka sepak sum gay...A malata mrtva ladna mi vka..Pa..sto?...i jas sum bisexualka..mene ne mi smeta sto si gay..se dodeka ti se dopagam i mislis deka moze da se desi nesto megu nas ...jas ostanav ма%20ајде...me sokirase....uh..kakvi ocinja ubavi ima..i da vi priznaam..se ljubakavme...i toa dosta.. dolgo црвенеење

аааааааааааа бате......... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:52
blueprayer...тага izvini za hulahopkite...so prviot honorar..ideme zaedno niz prodavnici... ti biras...koj gi sakas...na moj racun големо%20гушкање...a deka bese NAJUBAVA ne lazam...crna kombinacija..crvena cizma..crvena tasna...uh...gay sum...ali koga te vidov..mi se хипнотизиран...super bese bejb..iskreno...ke morame da povtorime u skoro vremeголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:55
срцко зар уште мислиш на хулахопките????смеење абе батали што ти е не се занесувај само со убаво да се кинат голема%20насмевка како на пример со цигара ете. голема%20насмевка хммм....да бе Вардарска комбинација....задоволство ако си геј не значи дека немаш вкус за девојки нели...тоа по малата го сконтав. голема%20насмевкаголемо%20гушкање ај ек се прибереме пак 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:01
vidi toa mi bese i namerata..bar na nekoi luge od forumov sto mi znacat da im dokazan..dega gay lugeto se sosema normalni,easy and outgoing luge..a plus...jas bas i ne spagam u onie 100% gay osobo..jas sum 99% gay...ko sto vi spomnav koga pievme makijato..ne znaci deka ako mi se dopadne nekoe devojce..deka ne znam da otkacam po nea  големо%20гушкање
..a za hulahopkite mi e stvarno krivo zasto dodeka bese do toalet..str8up se iznasmea i mi kaza..deka cel den si barala da gi kupis za vecerta namerno голема%20насмевкаголема%20насмевка...zatoa jas castam edna..carapa udarnik голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.