|
Геј паради |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласав за: Не се потребни.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Arkan_Insomnia
Сениор Max Arena Head Admin Регистриран: 04.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gej parada = masovna tucha (tuka sekoj ima pravo da izleze i da go iznese svojot gnev koj sto mu se sobiral vo tekot na godinata)
haha Изменето од Arkan_Insomnia - 21.Јануари.2008 во 18:06 |
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gej paradi?
па зошто да не? ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера... народот од секогаш сакал циркузанти, бизарности и квазимодовци... |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мжиња со прслуци, ружеви и трепавици ај да не ме бришат па нема да реча ко преѓеска, туку, само по гаќи така по улица, уште това требит кај нас
По ова изглеа у Македонијава поише педери имет одошчо вработени луѓе |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Eleni - 22.Јануари.2008 во 01:07 |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dechki poleka so postovite,navistina mislam deka pochna da se preteruva malku...nekoi malku poveke dodusha.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by аџија
да си ги прошириш познавањата и на македонска дијалектика Како прво, научи што е дијалектика. Дијалектика не е наука за дијалектите (о Боже помогни му)...Дијалектика е наука за општите закони на движењето и развитокот на природата, општеството и мислењето... Ама бидејќи ти не си се движел ниту со општеството, ниту со природата, а најмалку со мислењето, не можеш ни да го знаеш тоа... Јави ми се кога ќе прочиташ повеќе! А дотогаш ignore за игнорантите и ситните провокатори! Ciao, ci vediamo caro ПС. Заборавив, наука за дијалектите е ДИЈАЛЕКТОЛОГИЈА! Значи повторувај по мене ДИ-ЈА-ЛЕК-ТО-ЛО-ГИ-ЈА Изменето од Eleni - 22.Јануари.2008 во 04:38 |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекај, нели бев на игноре?
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аџи бре човече, ignore не е македонски збор...Затоа ти го пишувам на латиница...
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaze si im na stumicani i vevcanci togas. Ima so sto da se gordeat |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=аџија]
ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера... да бе ама у бразилски стил Изменето од zabegan - 22.Јануари.2008 во 20:56 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
caldi33
Група Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gej parada nikogas neam da ima vo makedonija mnogu smezatucani a i jas ne go poddrzuvam toa taka da ke go jadat ako izlezat na taa parada
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема потреба !
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne osuduvam gejoi
osuduvam gej paradi i toa mnogu . nikoj nema pravo svojata sexualna orientacija da ja reklamira, izrazuva na nieden nacin, kako so nikoj pa nema pravo da mu ja osuduva orientacijata osuduvam samo pokazuvanjeto Изменето од anakin - 08.Октомври.2010 во 14:55 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |