|
Ако Ѓаволот ја води вашата Црква! |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |||
hardcore
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali e bozjo delo da se zema zena od 6 godini i toa od onoj sto go smetate za bozji pratenik;Dali e bozjo delo na 9 godini seksualno aktivno da opsti istiot so nea?Dali e bozjo delo da se kazuva od istiot toj stvor deka treba da se ubiva i da se secat glavi?Dali e bozjo delo da se kazuva deka vojnata e sveta rabota?Dali e bozjo delo da se kazuva deka vo rajot te cekaat seks so devici,vino,a po zelba i seks so mladi momcinja?????Seto ova vie vo vasite postovi go opravduvate....Vie ste vodeni od satanata...vie ste podanici na satanata....vie ste ispolniteli na zavetite na satanata,........od nas toa ne go barajte nikogas.....Hristijanskata crkva i delo nikogas nema da potkleknat na ovie razvratni veruvanja,zosto razvratot,vojnata,krvoprolevanjeto...toa e nesto sto vie go branite i opravduvate.....Sramno i gresno,no vase si e...bednici!
|
|||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze li da mi kaze vd -koja crkva e gjavolska ili bozja?
me interesira? |
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I mene bi me interesiral odgovorot na toa prasanje? Изменето од Pustinski-Lav - 21.Јануари.2008 во 23:51 |
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ами ако вуду гго пушчите в црква па ушче да предаат сакал, е тогај ѓаол че влезит в црква
|
|||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И оваа тема е една од многуте со скриени намери.
|
|||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па зар не глеаш чоеку оти лично и персонално-ѓавол со име вуду ги уметнуе...
|
|||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uste be blagorodna so toa vredzanje? Изменето од Pustinski-Lav - 21.Јануари.2008 во 23:53 |
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе шо се смејш, па ѓаволо и на форум дејствуе |
|||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо онака... Само се согласувам со тебе ако може. |
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Originally posted by blagorodna Originally posted by MAKEDON-FILIP II Originally posted by blagorodna Па зар не глеаш чоеку оти лично и персонално-ѓавол со име вуду ги уметнуе... Абе шо се смејш, па ѓаволо и на форум дејствуе Ништо онака... Само се согласувам со тебе ако може. Vidi sega blagorodna dzavolot kako ti se pusta, i u crkva i po kuci ti pravi drustvo
|
|||
|
|||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВУДУ јет опасна работа ако моит така да се речит...за сите опасна, не само за рисјани....и вија мусљамините треба да си ги прочистите редојте од некој со такви вуду кукли шо прајт маѓии
|
|||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo mojata ne e vodena od Satana
|
|||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |