IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 575576577578579 716>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:24
Originally posted by IQ IQ напиша:

lele sho ubav maz, ova kostum de
kazi caroben zbor ....i otpecatuvam
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:24
Originally posted by granny granny напиша:

ne znam zasto...ama znaev deka wel kw se pojavi....zdravo i na tebe ..
btw....ne se trudi okolu mene src...ti kazav deka vreme ti treba da se ostris

...abe dogovoreno ti ostrilkata tvoja i ke se naostram sfe, i ke pishueme istorijati na charshafi, ustvari vishe ti nego ja posho ti si do istorijata poblisku...hahahahhaaтрепкање...ej babche-barabche...sakash?...mmmmm?намигнување
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:25
Originally posted by moira moira напиша:

A za kakov proizvod da stanuva zbor, ne zborime za Portikli, iako nekomu mu se potrebni I ova ne e proizvod, tuku pomosnicka

Ух, со оглед на тоа што тука постојано ме викаат наваму натаму, не можам да се концентрирам на муабетов а не можам да ве оставам, па да ја пропуштам ли помошничкава
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:26

Originally posted by IQ IQ напиша:

lele sho ubav maz, ova kostum de
kazi caroben zbor ....i otpecatuvam

cuvaj si go, mi mina merakot gotovo

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:27
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

ne znam zasto...ama znaev deka wel kw se pojavi....zdravo i na tebe ..
btw....ne se trudi okolu mene src...ti kazav deka vreme ti treba da se ostris
...abe dogovoreno ti ostrilkata tvoja i ke se naostram sfe, i ke pishueme istorijati na charshafi, ustvari vishe ti nego ja posho ti si do istorijata poblisku...hahahahhaaтрепкање...ej babche-barabche...sakash?...mmmmm?намигнување
mmmm..NE....pa ti kazav po rano....takvi sekoj 3 meseg gi abortiram
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:28
Originally posted by OUST OUST напиша:

A za kakov proizvod da stanuva zbor, ne zborime za Portikli, iako nekomu mu se potrebni I ova ne e proizvod, tuku pomosnicka

Ух, со оглед на тоа што тука постојано ме викаат наваму натаму, не можам да се концентрирам на муабетов а не можам да ве оставам, па да ја пропуштам ли помошничкава
ni slucajno...ke ti se najde...
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:28

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

ah......ljupce:Aliis si licet, tibi non licet.
...ah ah strino...sto te gleam taka pod- mustak...hihihiihihhтрепкањетрепкањетрепкање

Nisto ne razbra.... zarem i mustaki imas

...ne be ja mislev ti deka imashизненадување...taka mi kazava znachi nema veze...ne si vatrena ich...batali...edna pomalce...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:29

Originally posted by OUST OUST напиша:

ni slucajno...ke ti se najde...

Во секој случај!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:29
dobro utro na site....големо%20гушкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:31
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

oooooooo Gospozata Lili
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:32
да бе, лично и персонално....трепкање
како е трета смена???среќа
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:32

Хелоууу
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:33
еј Оуст, хелоу, нов/а на форумов??збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:33

да бе, лично и персонално....трепкање
како е трета смена???среќа
..super...so drustvo dobro i posmatraci ne taka dobri
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 575576577578579 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.