|
Како заведувате? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu originalno |
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sigurna sum deka nekade sum go cula ova prethodno, da ne imas nekoi sledbenici vo zaveduvanjeto ? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoze
jas sum orginalen |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
orginalen il originalen, prv pat slusam za takov zbor
orginalen, da ne sakas da ne zbunis nesto mil anakine |
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin zaveduva so avatarot
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e tuka si vo pravo
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IQ ova e redok zbor so go koristat vo makedonskiot jazik i koj e cudo i za cudo i orginalen i originalen e pravilno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yes my lord as you wish
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Класицизмот во ЕвропаКако правец и книжевен период, класицизмот го одбележуваат делата од 17 век, и тоа: Корнеј, Декарт, Паскал, Молиер, Ла Фонтен, Расин, Ла Бриер и многу други. Во останатите книжевности класицизмот (доколку постои) е помалку значаен како период, а француското влијание е многу нагласено, можеби и пресудно. Надвор од Франција, највисок степен на уметничка вредност класицизмот достигнува во Англија, во првата половина на 18 век, по Драјден, во времето на Поп и Адисон. Во Германија во 18 век кај Готшед и Бодмер класицизмот е блед и малку оргинален, додека класицизмот кај Клопшток, Лесинг, Виланд, Хердер, Гете и Шилер е појава сама за себе, непосредно врзана за античкото минато и современото романтичарско тежнеење. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e do wish
|
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a moze mala recesija kazi mi za avatarot, koj e mracniot princ so tainstven pogled.. me potseka na nekogo a ne znam na kogo
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
morase da se dokazes anakin a? ti veruvam eve dokaz na masa
Изменето од IQ - 16.Јануари.2008 во 03:19 |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
May the force be with you...Dart Weider
|
||
|
||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so izgled
nasmevka
i pogled
..uuuuuu
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |