IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за ЦЕЦА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за ЦЕЦА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 50>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 17:41
Не барај влакно во јајце, оти навистина можеш да го најдеш и да загубиш апетит.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 17:44
Цеца како Цеца, посебно ништо.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 17:47
Originally posted by orlov orlov напиша:

Цеца како Цеца, посебно ништо.

Ајде, ти се брои!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 17:52
Originally posted by ovals ovals напиша:

nogu ja sakam.Sakam zena da mi bide

ako te procita...sigurno ke ti se javi...љубовљубов
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 21:29
Ружна баба што уште поружно пее
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 21:45

greshka...bash e slatka...плазењетрепкањеплазење
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 16:48
ceca ne e losa no ne sum nejzin favourite retko slusam muzika od nea
Кон врв
5ko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 5ko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 16:20
Ни јас не ја сакам многу нејзината музика нити и најубавата на естрада...но има нешто вонсериско во таа жена што привлекува толкаво внимание и не само на овие простори.
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 16:27
Најголемиот проблем е што „никој не ја слуша“ а сите и ги знаат нејзините песни Па не знам што е проблемот да се признае дека ја слушам Цеца!? Еве јас кажувам дека знам голем дел од нејзините песни. Што се однесува до изгледот, многу повеќе ми се допаѓаше како изгледаше до пред 1-2 години, сега некако почна да прави премногу експерименти коишто не и стојат баш добро. Во секој случај и честитам за тоа што успева да создаде толкав интерес околу себе и што каде и да оди во бившите YU републики, како и во земјите каде што има жители од бившите YU републики има огромна посетеност!
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:24
Originally posted by OUST OUST напиша:

Најголемиот проблем е што „никој не ја слуша“ а сите и ги знаат нејзините песни Па не знам што е проблемот да се признае дека ја слушам Цеца!? Еве јас кажувам дека знам голем дел од нејзините песни. Што се однесува до изгледот, многу повеќе ми се допаѓаше како изгледаше до пред 1-2 години, сега некако почна да прави премногу експерименти коишто не и стојат баш добро. Во секој случај и честитам за тоа што успева да создаде толкав интерес околу себе и што каде и да оди во бившите YU републики, како и во земјите каде што има жители од бившите YU републики има огромна посетеност!

Браво за искреноста!
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 17:47
Според мене, Цеца како производ на турбо-фолк или поп-фолк жанрот (кој своевремено го лансираше Лепа Брена) е чист сплет на индуцирани или сосема случајни околности. Имено, таа ги има сите атрибути кои се есенцијални за создавање на она што се нарекува "опиум" за широките народни маси, особено кога станува збор за локација - Балкан: раскошно деколте, рефрени за сечење вени (ова во рима), маж - мафијаш и статус жртва со нејзиното одење во затвор... Совршен материјал за глорификација на жена со просечни вокални способности и никаква харизма...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 21:52
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Според мене, Цеца како производ на турбо-фолк или поп-фолк жанрот (кој своевремено го лансираше Лепа Брена) е чист сплет на индуцирани или сосема случајни околности. Имено, таа ги има сите атрибути кои се есенцијални за создавање на она што се нарекува "опиум" за широките народни маси, особено кога станува збор за локација - Балкан: раскошно деколте, рефрени за сечење вени (ова во рима), маж - мафијаш и статус жртва со нејзиното одење во затвор... Совршен материјал за глорификација на жена со просечни вокални способности и никаква харизма...

Кон врв
5ko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 5ko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 01:01
Originally posted by OUST OUST напиша:

Нигде не напишав дека не сум ги слушнал нејзините песни, напротив треба да ги слушнеш за да знаеш дали ти се допаѓаат иначе не сум ограничен ни во музиката само што нејзините песни не ми се во листата на омилени.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 01:36
Гледам ја анализирате,кој ја фали кој ја куди,де ваква била де онаква...Свиѓала нам или не,жената ја има најдено формулата за успех,убаво изгледа,пее како што знае па пуни хали,сали и стадиони...
Мое мислење (може ли ова да помине како паЛец нагоре? )

Изменето од Biba_G - 18.Јануари.2008 во 01:38
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.