|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 50> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не барај влакно во јајце, оти навистина можеш да го најдеш и да загубиш апетит.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цеца како Цеца, посебно ништо.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде, ти се брои! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako te procita...sigurno ke ti se javi...
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ружна баба што уште поружно пее
|
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greshka...bash e slatka...
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ceca ne e losa no ne sum nejzin favourite retko slusam muzika od nea
|
|
5ko
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни јас не ја сакам многу нејзината музика нити и најубавата на естрада...но има нешто вонсериско во таа жена што привлекува толкаво внимание и не само на овие простори.
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најголемиот проблем е што „никој не ја слуша“ а сите и ги знаат нејзините песни Па не знам што е проблемот да се признае дека ја слушам Цеца!? Еве јас кажувам дека знам голем дел од нејзините песни. Што се однесува до изгледот, многу повеќе ми се допаѓаше како изгледаше до пред 1-2 години, сега некако почна да прави премногу експерименти коишто не и стојат баш добро. Во секој случај и честитам за тоа што успева да создаде толкав интерес околу себе и што каде и да оди во бившите YU републики, како и во земјите каде што има жители од бившите YU републики има огромна посетеност!
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за искреноста! |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене, Цеца како производ на турбо-фолк или поп-фолк жанрот (кој своевремено го лансираше Лепа Брена) е чист сплет на индуцирани или сосема случајни околности. Имено, таа ги има сите атрибути кои се есенцијални за создавање на она што се нарекува "опиум" за широките народни маси, особено кога станува збор за локација - Балкан: раскошно деколте, рефрени за сечење вени (ова во рима), маж - мафијаш и статус жртва со нејзиното одење во затвор... Совршен материјал за глорификација на жена со просечни вокални способности и никаква харизма...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
5ko
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нигде не напишав дека не сум ги слушнал нејзините песни, напротив треба да ги слушнеш за да знаеш дали ти се допаѓаат иначе не сум ограничен ни во музиката само што нејзините песни не ми се во листата на омилени. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам ја анализирате,кој ја фали кој ја куди,де ваква била де онаква...Свиѓала нам или не,жената ја има најдено формулата за успех,убаво изгледа,пее како што знае па пуни хали,сали и стадиони...
Мое мислење (може ли ова да помине како паЛец нагоре? ) Изменето од Biba_G - 18.Јануари.2008 во 01:38 |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |