|
БИБЛИЈАТА И НАУКАТА |
Внеси реплика | страница <1 616263 |
Автор | ||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brat, elektronskata verzija na knigata ja poseduva samo Prosvetitelot, dodeka nie ja imame knigata vo originalna hartiena forma. Inaku toa sto go ima pocituvanata moderatorka e treto izdanie na knigata koe sto cini okolu 700 denari vo knizarite vo carsija.
Pa ti vidi po dzebot!
Se nadevam deka moderatorkata kje uziva vo knigata kako i site onie sto ja procitale....
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Molam nekoja nezlobna i dobronamerna dusa-vljubenik vi vistinata-da mi ja isprati elektronskata forma na knigata po mail, cunki...dzebot mi e malu plitok....bar sega za sega
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas so zadovolsvo bi go spodelil toa so tebe, no sepak jas seuste ja listam so hartieni stranici....
Moze ako otides vo FRI Cafe, kje mozes, dodeka uzivas vo kafeto, cajot ili toploto cokolado, da ja citas knigata....
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne ispadnam seljak, ama...kade e FRI Cafe?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj Mavrovka, do Vegera - desno. Fino i prijatno mesto.
|
||
|
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра е книгата, ја имам на англиски, така и ќе си ја чувам, по чебот шетаат бубачки, пари нема :-) Навистина добра книга, препорачувам да ја прочитаат оние кои ја немаат прочитано. |
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drzi si higiena po dzepovite!
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 616263 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |