|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 42> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...seniorita......are you truing to break my heart???... ...I'll just go for you, with all my heart...and soul...and...kh, khm...well...you know...rush-innnnnnnnnnnnn... Изменето од ...Well... - 18.Декември.2007 во 03:51 |
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...well...are you sure honey?
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ti honey bi izneverila....???
|
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...tebe nikogas...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema sansi dokolku sum zensko i se fatam so mene, a sum neodoliv, prekrasen, mudar, silen, pomagam na babi preku ulica...
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da vidam....da ne veruvam..... |
|||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e toa treba da se proveri...
|
|||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e toa definitivno.....da!
|
|||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕ,АМА ЕТЕ...СЕ СЛУЧИ У П.М!!!!ЌЕ МИ ПРОСТИШ НЕЛИ,?ЈАС МНОГУ ТЕ САКАМ......
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...you know that I'm sure, I know that you are original honey... |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...МНОГУ САКАМ ,,RIZICNI "СИТУАЦИИ...АБЕ МЕРАК ИМАМ У ПМ.......
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...taka i dokazuvas deka ne ja izneveruvas...so tie zborovi? |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nema sto da dokazam, sve e izmisleno, i ljubav i iznevera i ...whatever...nego znaesh sto...bez materijalni dokazi nikoj pameten sudija ne se nafaka da sudi...e sea... ...maz so odbiva uroci go fakaat...i toa drzi...ne e grev toa...ili ona vazi isto... nikoj ne me poseduva lichno mene i nichiv rob ne sum pa ne i na ljubovta i vrskata... |
|||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |