|
muzika i hobi |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Декември.2007 во 23:24 |
ovde komentirajte dali ima nekoj muzicar ili mozebi golem muzicki fan ili nekoe interesno hobi LOL
|
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
Psych
MAXarena админи Max Arena Admin Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima ima
eve jas mixam psychedelic full-on (ako znae nekoj sto e ova ima pijacka od mene)... ako slusa nekoj vakva muzika neka se javi - ke mu turam interesni muzicinja KisS |
|
1f y0u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g3t l41d
|
|
bit1
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam eden drugar na msn sto slusa vakva muzika
|
|
uLtimate -bit1-
|
|
Gevara
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
MAXarena админи Регистриран: 11.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna truba non-stop trubi HSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHS
|
|
Gevara
|
|
CICKA[MP3]
MAXarena админи Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na yahoo widgets ima edno radio xtc se vika,neverojatno dobri traki ima,i dobro e sto e pod trance global radio i imas pristap a 20-tina radio stanici koi se so top club,techno,trance,progressive sound.izborot e tvoj. cicka loves music
Изменето од CICKA[MP3] - 07.Декември.2007 во 21:34 |
|
viksamkd-BuLLeT
Нов член Регистриран: 04.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhh.. so znam.. Muzika .. Rock , Punk , Metal.. Po nekad techo , trance , dance... Hobi : skateboarding i cs 1.6 .. :)
cicka loves music - > bullet loves cickas :)
|
|
Max Arena Not Admin :D:D
|
|
kiksu
Нов член Регистриран: 14.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Psych psy slusas?? Brao brao :) Jas porano slusav psy koga pocnav so trance ali premnogu hardcore e za mene i sea si slusam normalen trance Armin van Buuren (mojot omilen) aly & fila, JOC, Joof, Sean Tyas, Giuseppe Ottaviani i co.
|
|
Arkan_Insomnia
Сениор Max Arena Head Admin Регистриран: 04.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne e topikov na pogresno mesto otvoren? :|
|
|
|
|
Lenin0
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
MAXarena админи Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha taman e be... i taka site se podzabegani malce :) ne se sekava...
|
|
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
\ don't kakaj pls |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
WildO
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
норамален викаш, хм... Симон Посфорд и Џуно Реактор во задње време (она, цели дискографии) хоби - трезнење |
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAHAHAH mene hobi mi e pijajne a treznejneto e rutina :D:D ( edno kafence, kisela voda ili red bull i pufka si) Изменето од luckyboy - 10.Декември.2007 во 19:43 |
|
viksamkd-BuLLeT
Нов член Регистриран: 04.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LoL ti od kafe i kisela voda se opijanuvas ?
|
|
Max Arena Not Admin :D:D
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah awe nz dali me svati ama so toa so toa se trezneam |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |