|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a замисли ситуација
се наоѓаш на пуст остров и треба да избереш само ЕДНА помеѓу двете, која би ја избрал? Памела Андерсон или нашава мвр министерка ? едната е убава и помалку паметна, а другата паметна ама помалку убава Изменето од connected - 04.Декември.2007 во 21:40 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele milo
ako sum na pust ostrov ich ne bi biral moze da zamislis da si so nekoja ubava tapa sam na ostrovot? pa za 2 meseci kje se udavis od dosada i lepota |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a бе не се фолирај, устата пена ти фати од зборење по таа Памела |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno kako cinizam prepoznavas samo kaj Evan
ne mi se veruje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те зезав па ти ама признај, мерак си е мерак |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna kola ja birame po ubavinata na nejzinata karoserija ili po zvukot na motorot,aaa?
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maz i kola = slicnost se dodeka ne legnes pod niv neznaes so im fali Изменето од anakin - 04.Декември.2007 во 23:07 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku pati sme se zaprashale za nekoj par vidi gi,.... shto gleda taa vo nego ili pak toj vo nea.Ama tie si se najubavi eden za drug. [/QUOTE]
..ДА,ЕДЕН ВО ДРУГ ВО ПОЧЕТОКОТ НЕ ГЛЕДААТ,НО ПОТОА ...ГЛЕДААТ ИЛИ ПАРИ ИЛИ БРЗ ПРЕКИН НА ВРСКАТА... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slucuvalo i ke se slucuva lugje da se vljubuvaat edni vo drugi posle dolgi godini poznavanje zatoa sto si ja naucile dusta eden na drug i naucile da se sakaat takvi kakvi sto se so site mani i doblesti, kaj tie lugje fizickiot izgled ne e biten ...ama koga stanuva zbor za zapoznavanje hemijata ne odi bez fizikata....mozes da se cuvstvuvas ubavo vo necie drustvo ama pak da nesakas da legnes so nego
|
|
macaQ
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas kako so kazvas e
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesomneno bitno e
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е во прашање физичкиот изглед, за мене најважна е хемијата....
Хемијата е пресудна кај мене...после на тапет доаѓа физика, па психологија, па математика Изменето од maria_magdalena - 05.Декември.2007 во 00:22 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
битно е, битно, и тек како
а најбитно е дека карактерот ти ја менува до некаде сликата за физичкиот изглед |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sekoja zena si e ubava ne nejzin nacin.....taka da fizicki izgled e relevanten zbor i e vo denesno vreme izkomercijaliziran......
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |