IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку физичкиот изглед е битен за..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку физичкиот изглед е битен за..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
Автор
Порака
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 21:38
a замисли ситуација
се наоѓаш на пуст остров и треба да избереш само ЕДНА помеѓу двете, која би ја избрал? Памела Андерсон или нашава мвр министерка ?
едната е убава и помалку паметна, а другата паметна ама помалку убава

Изменето од connected - 04.Декември.2007 во 21:40
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 21:46
lele milo
ako sum na pust ostrov
ich ne bi biral
moze da zamislis da si so nekoja ubava tapa sam na ostrovot?
pa za 2 meseci kje se udavis od dosada i lepota
газење%20од%20смеење

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:53
Originally posted by anakin anakin напиша:

lele milo
ako sum na pust ostrov
ich ne bi biral
moze da zamislis da si so nekoja ubava tapa sam na ostrovot?
pa za 2 meseci kje se udavis od dosada i lepota
газење%20од%20смеење

a бе не се фолирај, устата пена ти фати од зборење по таа Памела намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 22:59
cudno kako cinizam  prepoznavas samo kaj Evan

ne mi se veruje
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:01
Originally posted by anakin anakin напиша:

cudno kako cinizam  prepoznavas samo kaj Evan

ne mi se veruje

те зезав па ти голема%20насмевка
ама признај, мерак си е мерак
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:04
 edna kola ja birame po ubavinata na nejzinata karoserija ili po zvukot na motorot,aaa?црвенеењенамигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:07
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

edna kola ja birame po ubavinata na nejzinata karoserija ili po zvukot na motorot,aaa?црвенеењенамигнување

maz i kola = slicnost

se dodeka ne legnes pod niv neznaes so im fali

Изменето од anakin - 04.Декември.2007 во 23:07

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:08
Kolku pati sme se zaprashale za nekoj par vidi gi,.... shto gleda taa vo nego ili pak toj vo nea.Ama tie si se najubavi eden za drug. [/QUOTE]

..ДА,ЕДЕН ВО ДРУГ ВО ПОЧЕТОКОТ НЕ ГЛЕДААТ,НО ПОТОА ...ГЛЕДААТ ИЛИ ПАРИ ИЛИ БРЗ ПРЕКИН НА ВРСКАТА...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 23:37
Se slucuvalo i ke se slucuva lugje da se vljubuvaat edni vo drugi posle dolgi godini poznavanje zatoa sto si ja naucile dusta eden na drug i naucile da se sakaat takvi kakvi sto se so site mani i doblesti, kaj tie lugje fizickiot izgled ne e biten ...ama koga stanuva zbor za zapoznavanje hemijata ne odi bez fizikata....mozes da se cuvstvuvas ubavo vo necie drustvo ama pak da nesakas da legnes so negoнамигнување
Кон врв
macaQ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:08
bas kako so kazvas e    
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:16
Nesomneno bitno e намигнување
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:19
Кога е во прашање физичкиот изглед, за  мене најважна е хемијата....црвенеењецрвенеењецрвенеење

Еден ист парфем колку и да е скап, на некого му е неодолив на некого-неподнослив. Џабе прескапа амбалажа, име...ако мене не ми предизвикува хемиска реакција...

Хемијата е пресудна кај мене...после на тапет доаѓа физика, па психологија, па математикаголема%20насмевка

Изменето од maria_magdalena - 05.Декември.2007 во 00:22
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:20
битно е, битно, и тек какоголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
а најбитно е дека карактерот ти ја менува до некаде сликата за физичкиот изглед
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 08:16
abe sekoja zena si e ubava ne nejzin nacin.....taka da fizicki izgled e relevanten zbor i e vo denesno vreme izkomercijaliziran......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.