|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааааа ова тука некоја зафрканиција или хммм , у мисли сум
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno deka e biten .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma biten site faktori dopinesuvaat toa e toa mora sve u predvid da e najmal zaednicki delitel da se ima i najgolem zaednicki sodrzatel da se najde)
:)
|
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i malku de e ubava no da padnam na toa kako e oblecena :)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе може да не е толку убав/а колку што има сексипил во него/неа...шармантност, харизма све бре брате, не е се до лепотата.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..АМА СЕ НЕКАКО ТЕБЕ МИ ДОАЃА ДА ТЕ ДЕМАНТИРАМ...!ПОВТОРНО МИСЛАМ ДЕКА НЕ СИ ПРАВО...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Esperansa
Група Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas od licno iskustvo mozam da kazam deka ne e bitno.. od licno iskustvo-ne samo so me pali nenormalno tipot i se zaljubiv vo nego a prv pat koga go vidov vikav lele kako mozat zenskite da odat so ovakov... i da vi kazam ne mi go zavrtel pametot samo mene na den po 2 -3 curi i toa ubavi mu se javuvaat,...
|
|
Life is a big f**k!
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozhe na prv pogled ni e vazhna ubavinata, ama podocna ne e tolku bitna, pogotovo ako se raboti za golema ljubov, a i fizichki ste kompaktibilni.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АМА ЗОШТО СТЕ ТАКВИ...?ЗБОРУВАЈТЕ(ПИШУВАЈТЕ) ЈА ВИСТИНАТА...!!!УБАВИНАТА НЕ БИЛА ВЛИЈАТЕЛЕН ФАКТОР ВО ИЗБОРОТ..МА АЈДЕ...!!!СИТЕ ОДОКОЛУ..А САМО ВО 2-3 РАБОТИ ПОЧИВА СЕ..„!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама за на прв поглед станува збор ми се чини....без разлика колку е шармантен, ако на прв поглед не ти се допадне тогаш не ни можеш да забележиш колку е шармантен |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да Ена, во право си. Но јас го кажав ова гледано од моја страна, зашто прв пат не ни се доверувам на некого а не па да легнам со некој.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само еднаш имаш шанса за прв впечаток
нема улога изгледот, а најмалку е пресуден за една врска но мора да признаете кога би имале можност да бирате, би избрале малку поубав/а |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha zamisli album a ti biras ova ova? ne ova? abe ova e pouba ko pamela ne ova... da ova kje-- izbiram poubava no ne malku nego mnoguuuuuuuu a ako ispadne tapa barem e uba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |