IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Најпопуларните Фетиши
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најпопуларните Фетиши

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Статус: Офлајн
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 12:52
Foot fetish , masaza na sredeno stapalo , cvrsti dopiri , nezno lizenje pa po strastveno smukanje na prsti i stapalo , da mislis deka tolku e lakom da te izedi.... idealen zacin vo predigrata......
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 16:17
Originally posted by brigite brigite напиша:

Pred nekoe vreme imav sex so eden zgoden decko so koj sum izvesno vreme sexot beshe mmmmmmmmmmmmmmm, se beshe ubavo, samo edno mnogu me zbuni, dodeka me sexase mi plukna vo lice, koga ko prasav zosto mi rece deka toa go napravil od strast. Moze li nekoj od Vas da mi objasni sto vsusnost znaci toa? Dali e fetis ili sto li ke e....kako da go svatam.....
ако е така ај ти измочај му се во уста...па и тоа е фетиш трепкањетрепкањетрепкањетрепкање
дај не зезајте луѓе, има фетиши да ама како првиот пост што е пуштен такви, во граници на нормала али да ме рка по фаца .....па ке го здробам под нозе...
не знам јас со ова фетишиве некако немам ништо со нив...нормална сум си .
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 17:53
[QUOTE=brigite]Pred nekoe vreme imav sex so eden zgoden decko so koj sum izvesno vreme sexot beshe mmmmmmmmmmmmmmm, se beshe ubavo, samo edno mnogu me zbuni, dodeka me sexase mi plukna vo lice, koga ko prasav zosto mi rece deka toa go napravil od strast. Moze li nekoj od Vas da mi objasni sto vsusnost znaci toa? Dali e fetis ili sto li ke e....kako da go svatam.....
[/Q

изненадувањеизненадувањеЗарем и такви рабити има...?За мене таква постапка не ми е јасна,а најмалку својствена ..и не знам што и да се случи..такво нешто нема да направам!!!!Навистина ..доколку е точно ова што го кажуваш,ги преминува сите граници!Тој можеби уживал во тоа....не би сакал да речам дека бил толку задоволен-незадоволен од ТЕБЕ,,но како и да е..за мене е необјасниво!!!!Се случува да ЗАБЕГА некој..но грицкање некаде и лесни  МОДРИНКИ...за мене се во ред,ама плукање....изненадувањезбунетост
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 18:58
...mu kazav deka ne mi e prijatno sto me plukna, mi se izvini i mi objasni deka navistina go napravil vo extaza i deka nema veke nikogas da mu se sluci stom jas ne sakam....pa ke vidime seaтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 19:09

...mu kazav deka ne mi e prijatno sto me plukna, mi se izvini i mi objasni deka navistina go napravil vo extaza i deka nema veke nikogas da mu se sluci stom jas ne sakam....pa ke vidime seaтрепкање

АЈ ПРОБАЈ...ПА КАЖИ!!!АКО МУ СЕ ПОВТОРИ..ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ...!!!
Кон врв
edel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 11:20

nekoi lugje so koi se iskonsultirav velat deka se e dozvoleno vo sexot i deka i onaka razmenuvame telesni tecnosti, dali ke ti svrsi vo lice ili ke te plukne isto ti e......nekoi se palat na takvi raboti...mene iskreno mi bese mnogu neprijatno, a inaku sexot beshe mnogu dobar......i seuste ne mi e jasno sto bi mozelo toa da mu znaci??????? HELP!!!

mislam deka imam dobro objasnuvanje sto mu znaci toa no ke gi pocekam reakciite na drugite ,a i tvoite pred da ti kazam.
sto se odnesuva do toa deka samo zenskite polemiziraat,samo da ti kazam deka replikite od ustata na maskite ke ti zvucat prevulgarno pa od cista pristojnost ne se osmeluvaat da repliciraat premnogu...
prasaj slobodno!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 12:02
pa ne veruvam deka nekoj znae so mu znacelo

sigurno kje razglabame na siroko i dolgo ( no edel mozes da ne prosvetlish)

kako sho zborovite se nesovrseni taka i gestovite i cinovite se ne sovrseni
samo custvata ne lazat

moj sovet

ne analiziraj mnogu nego probaj da pocustvuvas so mu znaci

Изменето од anakin - 24.Ноември.2007 во 12:03
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 13:57
ne rekov deka znam tuku deka imam objasnuvanje(sto nemora da e tocno).
a prvise sum nov na forumov za da se opustam so delenje pamet,moze nesakajki nekoj da se pronajde vo moite zborovi i da izlezam los....
prasaj slobodno!
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 21:08
Originally posted by edel edel напиша:

a prvise sum nov na forumov za da se opustam so delenje pamet,moze nesakajki nekoj da se pronajde vo moite zborovi i da izlezam los....

Na forumov site sme tuka za da dademe svoe mislenje za odredena tema, i iskreno kazano neznam dali nekoj voopsto moze da go objasni toa "ZOSTO?" na Brigitte - ama ako si ti toj koj moze poveli, nestrplivo ke cekamсреќа 
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 21:52
Originally posted by edel edel напиша:

edel, ti di pisal poraka "prasaj slobodno" pa eve te prasuvam!!! ako znaes kazi mi, Te  molam mnogu me interesira, odnapred blagodaram, a i od nazad ako treba трепкањеголема%20насмевканамигнување

Изменето од brigite - 24.Ноември.2007 во 21:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 22:15

...I...STO IMA NOVO?SE OPAMETI ILI POVTORNO SI TERA PO STARO...???
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 22:17
Originally posted by zagor zagor напиша:

...I...STO IMA NOVO?SE OPAMETI ILI POVTORNO SI TERA PO STARO...???

abe se opameti ama mene pak me interesira edel da kaze so mu znacelo...inaku veke ne mi prai taka голема%20насмевка 1000 pati mi se izvini....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 22:24
..ama brkaj rabota...!!!od kade EDEL bi znael sto mu znacelo toa..!!!toa e glupost sto napravil...gledaj da ne mu se povtori...!!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2007 во 17:28
brigite neznaev deka prasuvas za nesto vo minatoto,tuku deka sega skoro ti se slucilo
prasaj slobodno!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.