IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Бисексуалци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бисексуалци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 23:20
 НЕ,НИКОГАШ
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:50

...ЗА ВРСКА СО ТАКВИ....НИ НА ОНОЈ СВЕТ!!!

Изменето од Eleni - 21.Ноември.2007 во 01:00
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 08:55
Poprvo bi ostanala sama za cel zivot otkolu da imam vrska so takvo NESTO.........лутина
Кон врв
sikter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јули.2007
Поени: 650
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sikter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 14:25
nema ni da znaes!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 10:47
...MOE MISLENJE...HOMOSEKSUALCI?..DA..GI RAZBIRAM I PODDRZUVAM..ALI BISSEXUALCI?...TIE NE SE BOLNI..TIE SE BEZOBRAZNI
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 10:48
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 11:33
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

...MOE MISLENJE...HOMOSEKSUALCI?..DA..GI RAZBIRAM I PODDRZUVAM..ALI BISSEXUALCI?...TIE NE SE BOLNI..TIE SE BEZOBRAZNI

a ZASTO SE BEZOBRAZNI MOZE DA MI KAZES??????
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 14:48
i mene mi e toa cudno, ili so homo ili si hetero, ama kako sto kazav sekoj u krevet si znae so saka pa taka i tie, ne mi smetaat, ako imaat so kogo zaso da ne, nek si praat keifi
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 15:44
Originally posted by bibce bibce напиша:

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

a ZASTO SE BEZOBRAZNI MOZE DA MI KAZES??????

....im go zimat lebot.....i na ednite i na drugite.....

Изменето од LouWeed - 04.Декември.2007 во 15:45
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 10:35
смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 22:44

Tolerancija pred SE!среќа  Zivej i ostavi go drugiot da zivee, kako toj smeta deka treba da zivee, dokolku ne te zagrozuva. Toa vazi i za GAY i za BIsexual populacijata, a i za Str8 populacijata.
  Humanite vrednostida gi stavime  pred sexualnite opstenja,zelbi, fetisi, i devijacii(koi gi imaat i str8 lugjeto sado-mazo, sexualni pomagala, egzibicionizam itn )

Samo taka ke se pocituvame, i ke bideme dostojni da se narekuvame lugje so nesto poveke od zivotnite, a toa e svesta!

Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 02:01
Ја читам темава пак и гледам дека е погрешно сфатена.

Значи зборуваме за пар во кој едниот партнер е бисексуалец, а другиот хетеросексуалец. Прво да ве потсетам дека бисексуалецот го ПРИВЛЕКУВААТ и двата пола, а хетеросексуалецот само спротивниот. Ако бисексуалецот навистина го сака својот хетеросексуален партнер и е моногамен/моногамна, тогаш без разлика што го привлекуваат луѓе од истиот пол ПОКРАЈ од спротивниот, тој нема да го изневерува својот партнер. Во други случаи, зависи од луѓето..

Ете еден пример ќе ви дадам. Јас имам една другарка која е бисексуалка, но таа има дечко и се во сериозна врска. Нејзе, покрај тоа што ја привлекуваат и жени, таа не се осмелува да направи нешто со жена, нити пак со друг маж.
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 02:14
Бисексуалци? Хммм, ги презирам доколку истовремено имаат односи и со маж и со жена, и доколку не можат да се решат на кој стол ќе седат, оти нели, не се седи на два стола
Се залагам за стојалиштето дека не постојат бисексуалци во вистинска смисла, туку тоа се латентни геј луѓе или сосема отворени геј луѓе кои мораат да прават штит пред околината со своите излети во вагини, (односно пениси ако зборуваме за некоја слична лажлива лезбејка)...
Ги презирам бисексуалците кои го прават тоа од параван за да ја прикријат својата хомосексуалност.

Најмногу ги презирам оженетите/омажените геј луѓе! Е тоа ми е тотално руинирање првенствено на сопствениот, а потоа и на животот на брачниот/брачната партнер/ка, зошто да се разбереме, хомосексуалноста НЕ Е ФАЗА, па да си речеш: Ќе се смирам кога ќе се оженам/омажам!

Да, слобода за сите луѓе, но слобода која не подразбира интенционално повредување на други луѓе. Тие не се должни да го трпат епилогот од нерешителното клатење меѓу двата пола!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2010 во 00:23
Шведска го има најголемиот број на бисексуални бебиња во светот, додека Сан Франциско е најперверзното место за посетување, покажува едно истражување.

Во креветот најмногу може да издржат Бразилците, додека Нов Зеланд ги има најпромискуитетните жени на светот.

Кога станува збор за машката промискуитетност тука водат Австријците, а дефинитивно најлоши љубовници се Германците.

Според истражувањето спроведено од OnePoll.com, жените од 20 земји во светот тврдат дека Шпанците се најдобри во водењето љубов, а кај Тајланѓаните сексот трае само 10 минути.

Грците пак се водат како најзапалената нација на светот.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.