|
Бисексуалци |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ,НИКОГАШ
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЗА ВРСКА СО ТАКВИ....НИ НА ОНОЈ СВЕТ!!! Изменето од Eleni - 21.Ноември.2007 во 01:00 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poprvo bi ostanala sama za cel zivot otkolu da imam vrska so takvo NESTO.........
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema ni da znaes!
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...MOE MISLENJE...HOMOSEKSUALCI?..DA..GI RAZBIRAM I PODDRZUVAM..ALI BISSEXUALCI?...TIE NE SE BOLNI..TIE SE BEZOBRAZNI
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ZASTO SE BEZOBRAZNI MOZE DA MI KAZES??????
|
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene mi e toa cudno, ili so homo ili si hetero, ama kako sto kazav sekoj u krevet si znae so saka pa taka i tie, ne mi smetaat, ako imaat so kogo zaso da ne, nek si praat keifi
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....im go zimat lebot.....i na ednite i na drugite..... Изменето од LouWeed - 04.Декември.2007 во 15:45 |
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tolerancija pred SE! Zivej i ostavi go drugiot da zivee, kako toj smeta deka treba da zivee, dokolku ne te zagrozuva. Toa vazi i za GAY i za BIsexual populacijata, a i za Str8 populacijata. Humanite vrednostida gi stavime pred sexualnite opstenja,zelbi, fetisi, i devijacii(koi gi imaat i str8 lugjeto sado-mazo, sexualni pomagala, egzibicionizam itn ) Samo taka ke se pocituvame, i ke bideme dostojni da se narekuvame lugje so nesto poveke od zivotnite, a toa e svesta! |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја читам темава пак и гледам дека е погрешно сфатена.
Значи зборуваме за пар во кој едниот партнер е бисексуалец, а другиот хетеросексуалец. Прво да ве потсетам дека бисексуалецот го ПРИВЛЕКУВААТ и двата пола, а хетеросексуалецот само спротивниот. Ако бисексуалецот навистина го сака својот хетеросексуален партнер и е моногамен/моногамна, тогаш без разлика што го привлекуваат луѓе од истиот пол ПОКРАЈ од спротивниот, тој нема да го изневерува својот партнер. Во други случаи, зависи од луѓето.. Ете еден пример ќе ви дадам. Јас имам една другарка која е бисексуалка, но таа има дечко и се во сериозна врска. Нејзе, покрај тоа што ја привлекуваат и жени, таа не се осмелува да направи нешто со жена, нити пак со друг маж. |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бисексуалци? Хммм, ги презирам доколку истовремено имаат односи и со маж и со жена, и доколку не можат да се решат на кој стол ќе седат, оти нели, не се седи на два стола
Се залагам за стојалиштето дека не постојат бисексуалци во вистинска смисла, туку тоа се латентни геј луѓе или сосема отворени геј луѓе кои мораат да прават штит пред околината со своите излети во вагини, (односно пениси ако зборуваме за некоја слична лажлива лезбејка)... Ги презирам бисексуалците кои го прават тоа од параван за да ја прикријат својата хомосексуалност. Најмногу ги презирам оженетите/омажените геј луѓе! Е тоа ми е тотално руинирање првенствено на сопствениот, а потоа и на животот на брачниот/брачната партнер/ка, зошто да се разбереме, хомосексуалноста НЕ Е ФАЗА, па да си речеш: Ќе се смирам кога ќе се оженам/омажам! Да, слобода за сите луѓе, но слобода која не подразбира интенционално повредување на други луѓе. Тие не се должни да го трпат епилогот од нерешителното клатење меѓу двата пола! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шведска го има најголемиот број на бисексуални бебиња во светот, додека Сан Франциско е најперверзното место за посетување, покажува едно истражување.
Во креветот најмногу може да издржат Бразилците, додека Нов Зеланд ги има најпромискуитетните жени на светот. Кога станува збор за машката промискуитетност тука водат Австријците, а дефинитивно најлоши љубовници се Германците. Според истражувањето спроведено од OnePoll.com, жените од 20 земји во светот тврдат дека Шпанците се најдобри во водењето љубов, а кај Тајланѓаните сексот трае само 10 минути. Грците пак се водат како најзапалената нација на светот. |
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |