|
Најпопуларните Фетиши |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
brigite
Група Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go osuduvam....samo mi e neobicno ne mi se slucilo do sega....a sekako ke razgovaram i ke baram da mi objasni...za da go razberam...pa ke vidam sto ke se slucuva ponatamu, ili ke go zamolam da ne go pravi toa poveke... ili bidejki mi pravi golemo zadovolstvo sexot so nego.... ako me ubedi deka nego toa go vozbuduva ke napravam kompromis....vo sekoj slucaj ke razgovaram i ke baram iskren odgovor
|
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakov kompromis na primer...
|
|
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na primer ke baram nesto neobicno od nego sto mene me pali (ke smislam nesto)......pa ako se soglasi da mi napravi keif ke se soglasam i jas iako e stvarno neprijatno veruvajte, mozebi deka ne bev podgotvena mi dojde nekako nenadejno.....ama prvo ke go zamolam da ne pravi taka drug pat.....
|
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobro ti si odrasla osoba i znaes so praves...
i ako ti dozvoli i ti da praves takvo nesto neobicno, samo zamisli si vo sto ke se pretvori vasiot sex...
|
|
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......on ustvari mi kaza deka saka da eksperimentira i istrazuva vo sexot i mi rece deka ke probuvame razni raboti i sto ni se dopaga ke pravime sto ne , ke otfrlime....mozebi i ova mu e eden od negovite eksperimenti......
|
|
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......a kade li se mazite od forumov? me interesira od maski aspekt kako izgleda toa?
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po neznam kolku dobar seks plukanjeto bi unistilo se-osven ako ne sakas sledniot pat da vodite ljubov so otvoreni cadorcinja! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sledniot pat ke go zamolam da ne go pravi toa, se nadevam deka ke me razbere.....
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku ti napravish neshto za da mu vratish,kako shto reche nekoja od curuve,i ti da go isplukash ili neshto po drastichno,veruvaj mi tipot nema ni za sekunda da pomisli deka go pravish toa za da mu kazesh deka ne ti se dopaga toa on shto go pravi. ke si pomisli deka i ti uzivash vo takvi raboti. Zatoa set the record straight i kazi mu otvoreno
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ti smeta (a bi trebalo) bidi otvorena i prasaj go nego koe e toa zadovolstvo zasto ocigledno na niedna od nas toa ni oddaleku ne ni izgleda taka.Mozebi od maska gledna tocka e mnogu poinaku,imaat cudnen smisol za romantika
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da ne ispadne zaljubena i da stane kolateralna steta na necie izivuvanje. brutalnosti se slucuvaat,..
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
brigite
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, na ovaa tema samo nie zente polemizirame, muzive nigde gi nema.....a bas me interesira kako razmisluvaat na ovaa tema.... |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dirty sex , igra na dominacija/submisija |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe nisto ne e cudno toa seksot nema granici se e dozvoleno idividualno e toa ako vi se dopaga pravete go toa i mnogu drugi fetisi
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |