IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Најпопуларните Фетиши
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најпопуларните Фетиши

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 20:55
ne go osuduvam....samo mi e neobicno ne mi se slucilo do sega....a sekako ke razgovaram i ke baram da mi objasni...za da go razberam...pa ke vidam sto ke se slucuva ponatamu, ili ke go zamolam da ne go pravi toa poveke... ili bidejki mi pravi golemo zadovolstvo sexot so nego.... ako me ubedi deka nego toa go vozbuduva ke napravam kompromis....vo sekoj slucaj ke razgovaram i ke baram iskren odgovor
Кон врв
maja_tweety Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_tweety Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 20:57
kakov kompromis na primer...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:02
pa na primer ke baram nesto neobicno od nego sto mene me pali (ke smislam nesto)......pa ako se soglasi da mi napravi keif ke se soglasam i jas iako e stvarno neprijatno veruvajte, mozebi deka ne bev podgotvena mi dojde nekako nenadejno.....ama prvo ke go zamolam da ne pravi taka drug pat.....
Кон врв
maja_tweety Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_tweety Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:05
pa dobro ti si odrasla osoba i znaes so praves...
i ako ti dozvoli i ti da praves takvo nesto neobicno, samo zamisli si vo sto ke se pretvori vasiot sex...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:06
.......on ustvari mi kaza deka saka da eksperimentira i istrazuva vo sexot i mi rece deka ke probuvame razni raboti i sto ni se dopaga ke pravime sto ne , ke otfrlime....mozebi i ova mu e eden od negovite eksperimenti......
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:10
.......a kade li se mazite od forumov? me interesira od maski aspekt kako izgleda toa?    
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:10

po neznam kolku dobar seks plukanjeto bi unistilo se-osven ako ne sakas sledniot pat da vodite ljubov so otvoreni cadorcinja!

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:12
sledniot pat ke go zamolam da ne go pravi toa, se nadevam deka ke me razbere.....
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

po neznam kolku dobar seks plukanjeto bi unistilo se-osven ako ne sakas sledniot pat da vodite ljubov so otvoreni cadorcinja!

Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:16
Dokolku ti napravish neshto za da mu vratish,kako shto reche nekoja od curuve,i ti da go isplukash ili neshto po drastichno,veruvaj mi tipot nema ni za sekunda da pomisli deka go pravish toa za da mu kazesh deka ne ti se dopaga toa on shto go pravi. ke si pomisli deka i ti uzivash vo takvi raboti. Zatoa set the record straight i kazi mu otvoreno
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:20
Ako ti smeta (a bi trebalo) bidi otvorena i prasaj go nego koe e toa zadovolstvo zasto ocigledno na niedna od nas toa ni oddaleku ne ni izgleda taka.Mozebi od maska gledna tocka e mnogu poinaku,imaat cudnen smisol za romantikaлутина
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 21:31
samo da ne ispadne zaljubena i da stane kolateralna steta na necie izivuvanje. brutalnosti se slucuvaat,.. 
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 22:16
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Ako ti smeta (a bi trebalo) bidi otvorena i prasaj go nego koe e toa zadovolstvo zasto ocigledno na niedna od nas toa ni oddaleku ne ni izgleda taka.Mozebi od maska gledna tocka e mnogu poinaku,imaat cudnen smisol za romantikaлутина

da, na ovaa tema samo nie zente polemizirame, muzive nigde gi nema.....a bas me interesira kako razmisluvaat na ovaa tema....
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 22:35

Dirty sex плазење  , igra na dominacija/submisija
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 17:31
abe nisto ne e cudno toa seksot nema granici se e dozvoleno idividualno e toa ako vi se dopaga pravete go toa i mnogu drugi fetisi 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.