![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 1099> |
Автор | |
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pitu ne iskritikuva od sabajleee ako ako ke go nacekame i nie... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Eve sega i na mojata Coca cola
I udira shamar
Anti reklamni shtose
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МИСЛИШ ДЕКА НИЕ СМЕ ПО ЈАКИ ОД ИНДИЈА????????
И ДЕКА НИВНИТЕ МИНИСТРИ И ДОКТОРИ НЕ СЕ БАШ УЧЕНИ??????????
МЕ ИЗНЕНАДУВАШ КОЛЕШКЕ.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koka kola e BREND kolega
NISTO NE moze da i go zagroZi AVTORITETOT
Sto te iznenaduvam kolega...
Ne mozeme jas i ti ISTO DA M ![]() Изменето од Valerija - 31.Октомври.2007 во 11:34 |
|
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
PUSTI GO VAL
DENES E RASPOLOZEN ZA KRITIKA SIGURNO NE MU DALE KVALITETNO.... ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Што му правиш на телото
![]() - Во првите 10 минути: 10 лажички шеќер ти го удираат организмот (100% од препорачаната дневна доза). Не повраќаш, затоа што фосфорната киселина ја маскира претераната слаткост. - 20 минути: Шеќерот во крвта рипа до максимум и предизвикува наплив на инсулин. Црниот дроб реагира така што целиот шеќер што ќе му падне под рака го претвара во масти. - 40 минути: Апсорпцијата на кофеин е завршена. Зениците се шират, крвниот притисок расте, а црниот џигер одговара со исфрлање уште шеќер во крвотокот. Рецепторите на аденозин во мозокот се блокирани и спречуваат сонливост. ![]() - 45 минути: Организмот го зголемува производството на допамин, кој ги стимулира центрите за задоволство во мозокот. Физички, на ист начин функционира и хероинот. - >60 минути: Фосфорната киселина врзува калциум, магнезиум и цинк во цревата, со што овозможува дополнителна стимулација на метаболизмот. Ова е пропратено со високи дози на шеќер и вештачки засладувачи кои ја зголемуваат уринарната екскреција на калциум. - >60 минути: Диуретските својства на кофеинот влегуваат во игра. (Те тера да мочаш.) Сега е веќе сигурно дека ќе се ослободиш од врзаниот калциум, магнезиум и цинк, кои биле наменети за твоите коски. - >60 минути: Како што ти ’опаѓаат вртежите’, стануваш нервозен или млитав. Веќе ја имаш измочано буквално целата вода што била во Кока Кола-та. Се разбира не чиста, туку облагородена со вредни хранливи состојки што организмот би ги искористил за сопствена хидратација и јакнење на коските и забите. По целиот овој процес следува уште едно ’паѓање’ поради потрошениот кофеин. Затоа, ќе бапнеш уште една Кока Кола и ќе се чувствуваш подобро. |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Dosta bese so ova.. Ajde nesto poveselo,
dosta so reklami,stosevi...loso,dobro..
Koj znae sto e dobro..a sto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Yess
BAPNI USTE edna Coca
I ke bides COOL
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
So prajte de4ki?
|
|
![]() |
|
PITUUUU
NE UNISTI DENES NE SI FER OD NERVOZA SE ISPOKAPAVME SO VAL |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
dobro utro
![]() citav malce nanazad...Pitu se sl*gam so tebe...po site tocki...od metropola do cola ![]() |
|
![]() |
|
ЕВЕ ЈАС ВЕ ОСТАВАМ БИДЕЈКИ НЕ СУМ ЗА ГРАДНИКА....
ПОЗЗЗ
|
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Nena...cestitki za rodendenot...uste 100+ godini zaedno da slavite
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |