|
Ајде срце.. |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nema zborenje kordinacija na prostor a i iskoristuvanje na mestoto taka da so bone se soglasuvam zajacki e najbolje a toa okolu koj e voditelot pa dvajcata :) inace eden zavisen ce stane a drugiot ce se otkaze:)
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najsrekna sum koga e energicen i me vrtit kako ringspil vo site mozni i nevozmni pozi.. Изменето од MissSexy - 25.Октомври.2007 во 21:39 |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja narekuvam so pogrdni zborovi na pr : - Ajde mori k*rvo orospijska natrti se so toj gz smrdliv da ti go nacukam do daska...pobrzo mori !...ti e*am i sestrata...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam zasto ama navistina i jas ja obozavam taa poza ZASTO moze nekoj da mi objasni ako se objasnuva nekako???
dali deka vleguva cel i se stimulira zenata poveke neznam navistina?????ako znae nekoj neka pise???
a inace sakam da mi ugoduva partnerot i on da me vrti kako sto on saka znaci sakam mazot da dominira nad mene???
a ponekogas i jas kazuvam sto i kako ama ne sekogas????????
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e samo k*rot u prasanje tuku treba da se dopiraat i so telata za da se aktiviraat poveke centri za uzivanje, taka da trtenkata ne e stil sto nudi najpoveke uzivanje, znaci da povtoram so penetriranjeto treba i telata da bidat dopreni sto e mozno poveke kako i aktivna upotreba na racete na bilo koe mesto bez nikakov sram
|
|
Esperansa
Група Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas 80% ostavam na partnerot da me vodi... mu se dopaga da me komanduva a i mene taka da nemam problemi... jas sum negoviot rob! taka vika... hahahaha
|
|
Life is a big f**k!
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BO bo bo VIDI VIDI BREEEEEE RABOTAVA E ZIVIM KO CAR |
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spontano e najdobro!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,......ako ja dozvolish,.,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene duri i vo seks saka da me vlece za nos
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pricip jas sum taa so pobujna Fantazija |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne glasav oti sekogash e razlichno.....
menuva toj sho vo momentot ima zort i e gotov...... da ne rechem predvremeno poletuvanje |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |