IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Да молиш за секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Да молиш за секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
Автор
Порака
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Статус: Офлајн
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2007 во 18:27
Originally posted by Esperansa Esperansa напиша:

ke eksplodiram.. taman se isprazni kukava nema nikoj doma on si legnal ke spie.......
Razbudi go de , ne tresi gluposti po forum.Pruzimu edna oralka , ke vidis deka nema da saka da spie ....
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2007 во 19:09
jas da molam?! hahahah
jas sum kako med
za medvediteголема%20насмевка
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2007 во 02:34
ne sakam da me molat mena jejjejejплазење
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 01:50
Од молење фајде нема...

Баба ми викаше - молен газ во црква прди.

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:37
Si treba molenje zosto e glavniot udel vo predigra, oti ako ako odma se rasiri kako krava prvo sto ke si reces ...ebate toa k*rvata si go znae zanaetot, a be pari da ne mi pobara posle ?...
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:45
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Si treba molenje zosto e glavniot udel vo predigra, oti ako ako odma se rasiri kako krava prvo sto ke si reces ...ebate toa k*rvata si go znae zanaetot, a be pari da ne mi pobara posle ?...

zbunet be, uste po sabajle po sex temive...смеење

igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:48
Za denes od mene tolku...tuku...sakav da kazam deka ako dade odma dade i ti pobara posle pari, a ti si svorc, a dusicka si i tebe ti se ebe i posle ti go vikne makroto da te iscukaat...znaci si treba molenje za da se osiguras...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 15:23
da ne poveruva chovek,...mene me ,..molat!!,..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 16:23
Originally posted by brza brza напиша:

da ne poveruva chovek,...mene me ,..molat!!,..голема%20насмевка
mizhi mitro tulumbi pagjaat  смеење
always look on the bright side of the life!
Кон врв
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 23:51
Originally posted by emi$ emi$ напиша:

Originally posted by BICI BICI напиша:

Originally posted by zagor zagor напиша:

газење%20од%20смеење

a ti pa sto se smees tolku se ubi od smeenje ti da ne imas sex po pet pati na den???????a????

a tebe dark  nemoj tolku da molis ako zenceto ti posti togas ima drugo zence sto ne posti  pa malku liz-miz i ke ti projde nemora u gips da sedis zaradi eden sex?????taka  среќа
bravo bici neznam sto si masko ili zensko tebe taka li ti praat koga postis bravo na sovetot nemam zborovi лутина

more jas smi molam i si molam ama mojata zena koga posti jas ne idam po drugi zeni.....hehehe.....
samo nejze si ja sakam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:46
Ja vezbam bezglasno molenje, ke pomine nekoja sto sakam da i se kacam kako cigance na cresa, ke ja pogledam zalosno...ono...uste nema rezultati...ama ne gubam nadez...
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 12:08
FALA BOGU NE MOLAMголема%20насмевка
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 12:17
Ke te vidam koa ke se ozenis...drn, drn, drn,...samo na toa mislis, ja rabotam po cel den, a ti nisto ne pomagas, luge napravija pari, drn, drn, drn, pa jajnici ja bolele, pa stomak, pa glava, pa nema pari, pa treba da se renovira stanot, zavesi, tepisi...sega e ki, ki, ki, ka, ka, ka, opni si, zamini si...ama koga ke ti vleze domaa, pa koga ke pusti edni rogovi, pa fati da te bode, bode, bode...
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 12:45
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ke te vidam koa ke se ozenis...drn, drn, drn,...samo na toa mislis, ja rabotam po cel den, a ti nisto ne pomagas, luge napravija pari, drn, drn, drn, pa jajnici ja bolele, pa stomak, pa glava, pa nema pari, pa treba da se renovira stanot, zavesi, tepisi...sega e ki, ki, ki, ka, ka, ka, opni si, zamini si...ama koga ke ti vleze domaa, pa koga ke pusti edni rogovi, pa fati da te bode, bode, bode...
kolku realno, vistinito e ova..kaj poveketo e taka, za zal
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.