IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Ајде срце..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ајде срце..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Прашање: кој ги менува позите???
Одговор Гласови Статистика
21 [60,00%]
14 [40,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2006 во 23:45

pa nema zborenje kordinacija na prostor a i iskoristuvanje na mestoto taka da so bone se soglasuvam zajacki e najbolje

a toa okolu koj e  voditelot pa dvajcata :) inace eden zavisen ce stane a drugiot ce se otkaze:)

Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 21:39

Najsrekna sum koga e energicen i me vrtit kako ringspil vo site mozni i nevozmni pozi..

Изменето од MissSexy - 25.Октомври.2007 во 21:39
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:23
Ja narekuvam so pogrdni zborovi na pr : - Ajde mori k*rvo orospijska natrti se so toj gz smrdliv da ti go nacukam do daska...pobrzo mori !...ti e*am i sestrata...
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:28
Originally posted by bone bone напиша:

...за пози секогаш јас сум тој шо дава предлози LOL LOL LOL ...инаку нај нај јака поза ми е ова  а мислам и на сите чупина....

neznam zasto ama navistina i jas ja obozavam taa poza ZASTO moze nekoj da mi objasni ako se objasnuva nekako???
dali deka vleguva cel i se stimulira zenata poveke neznam navistina?????ako znae nekoj neka pise???

a inace sakam da mi ugoduva partnerot i on da me vrti kako sto on saka znaci sakam mazot da dominira nad mene???
a ponekogas i jas kazuvam sto i kako ama ne sekogas????????
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:31
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja narekuvam so pogrdni zborovi na pr : - Ajde mori k*rvo orospijska natrti se so toj gz smrdliv da ti go nacukam do daska...pobrzo mori !...ti e*am i sestrata...
e sigurno i ti poveruvav
probaj da i se obratis taka na bilo koja zena ili devojka pa ke vidis sto ke ti se sluci ni p od  pi**a nema da dobies?????a kamo li i sestra i da ja e**s????  vo toa bidi siguren
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:34
ne e samo k*rot u prasanje tuku treba da se dopiraat i so telata za da se aktiviraat poveke centri za uzivanje, taka da trtenkata ne e stil sto nudi najpoveke uzivanje, znaci da povtoram so penetriranjeto treba i telata da bidat dopreni sto e mozno poveke kako i aktivna upotreba na racete na bilo koe mesto bez nikakov sram
Кон врв
Esperansa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2007
Локација: Italy
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Esperansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 14:22
Jas 80% ostavam na partnerot da me vodi... mu se dopaga da me komanduva a i mene taka da nemam problemi... jas sum negoviot rob! taka vika... hahahahaнамигнување
Life is a big f**k!
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 18:25
Originally posted by Soprano Soprano напиша:

Vo mojava situacija pozite gi odbira de3vojkata,a jas samo uzviam

BO bo bo VIDI VIDI BREEEEEE RABOTAVA E ZIVIM KO CAR
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 23:11
spontano e najdobro! 
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 23:22
da,......ako ja dozvolish,.,..голема%20насмевкабакнеж
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:48
Mene duri i vo seks saka da me vlece za nos
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 19:02

Vo pricip jas sum taa so pobujna Fantazija намигнување

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 19:39
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Vo pricip jas sum taa so pobujna Fantazija намигнување

...ТОА МЕ ЈАСНО...!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 09:07
ne glasav oti sekogash e razlichno.....
menuva toj sho vo momentot ima zort i e gotov......
da ne rechem predvremeno poletuvanje
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.