|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja na lice se mackam i si igrame Vampiri
|
|||
spahia
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa jas ne sakam .!. da mi bide so krf a ne uste liceto loolzzz BLjAk
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se falam ko fitil za vreme za mens , ama postovam samo sex pod tush tie dena , dobro de i malce lepenje po ploci |
|||
U never get a second chance to make a first impression
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мене ми се има случено да заборавам апсолутно на датум и да имам односи и да добијам...добро е што добив кога престанавме со актот...али ми беше грозно од самата сугестија...затоа не фала, тоа е стрикно за оние кои не можат да издржат неколку дена ...јас не фала.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema vrska greska si sve zavisi od zeneta i kolku ima vo tekot na menzisot a probaj ke vidis deka e ubavo
|
|||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I baska kolku lesno se pali zena tie denovi , ko fitil
|
|||
U never get a second chance to make a first impression
|
|||
JASE_SMILEY
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu grozna tema toa nikako!!!!!!!!
Jeste nekogas me fakja kriza vo tie denovi,no znam kako da izlezam na kraj. ..............Se utepuvam od igranje igrici na komputercevo (da mi e zivo i zdravo), i toa gledam da e nekoja teska strategija za da se ufilmam do toj stepen sto ni na kraj pamet nema da mi tekne na "taa rabota''! |
|||
Jase-Smiley_THE ANSWER
|
|||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lelel sex za vreme na menstruacija,abe tragedija sum,mi doaga da otepam nekoj od tolkavi bolki a ne da se palam!
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be ne da se palat nego lizga kako podmackano a koj ne go saka toa
e sega kazav
sve zavisi kolku ima menzis zenceto ili devojkata neka se opustat i neka ne mislat na toa kako BLJAK pa ne e BLJAK nema da se liz-miz samo sex nisto drugo aj mali ste vie decinja ke probate ima vrema
pozdrav golemmmmmmmmmmm
|
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene ako me prasate4 zavisi kolkavi partali iskacaat a i vo prvite nekolku dena 2 do 3 tesko da bi
koga gledam deka ja boli kako .....
u pm se previtkuvaat nekoi devojki
:)
toa ketonalot samo gi spasuva:)
jebiga nekad i samozadovolstvoto pomaga:)
vo prisusvo:0
|
|||
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imam ebeno na menstruacija , ke se izbrisi so vlazno maramce i sibaj , iskreno mnogu bev pijan ama drugiot den tus mavnav i nou problemo , preporaclibo ako sedistata vo kolata vi se crna boja
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Esperansa
Група Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pred 1 nedela imav.. malku izvalkavme ali super bese...
|
|||
Life is a big f**k!
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,...pa neli sakate vlazno,..
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |