|
Што е подобро-своето или туѓото? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam za kakva greska zboruvas mislam deka vo tvojot zivot nemas greseno dokolku ne ja kazes vistinata za koja mozeme da razgovarame i da pieme po edno utrinsko kafe,ali ne si sigurna vo ona sto go rabotis .
|
|
baci
|
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi mi dali gresam ako recam deka celo vreme se obiduvas i jas da razmisluvam kako tebe!!!!!!! jasno li ti e barem malceod malce????ili ke me zaebavas
|
|
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nitu imam nitu nekogas sum pokusal da go nekogo (zaebavam) nekolturno toa e istinata vo koja sme prinudeni da veruvame site iskreno ma da ne ja prifakame. prodolzi...
|
|
baci
|
|
ozi_
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako barash raznovidnost vo odnos na forma i golemina,ne ti treba svoe-samo tugo
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Своето ( зш е твое и го имаш) али па туѓото ако се погдии.....
|
|
ozi_
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehe |
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo si e i svoeto i tugoto, ednoto so drugoto se nadopolnuva. Gledam deka nekolkumina ovde na forumov se samo za svoeto i toa e vo red no neka bidat barem malku iskreni i neka ni se javat povtorno koga ke im se ukaze dobra prilika i povolna situacija i privlecna osoba i posle pak ke pravime muabet. Razlika medju maskoto i zensko nema site sme si isti, tezite za svoeto se menlivi. Najverojatno tie sto tolku skokaat po toa svoeto pa svoeto nemale adekvatna prilika da probaat tugjo, no niedna zena samo so eden ... ne umrela, taka velat starite a tie znaat se neli?
|
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e !!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uvek mi se slucuva drugarka i poise da mi se sviga koa ke ja zapoznam, ama kasno e vise
|
|
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga si so svoeto imas dobra zabava dobro si ja nalegnal ali imas vo sebe edno malo custvo i si velis eh sega da e nekoja druga sto se bi i napravil...
|
|
baci
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao Marko nikogas ne e kasnel na negovoto bojno pole i sekogas so pobeda.....
|
|
baci
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citam citam i se cudam dragi moi , idealisti , realisti , e*aci , fantazeri , rekla kazala i ostalo furanje na frustraciite na forum .
Aj sega kazete , vo praksa , kolku srekni parovi poznavate ?
Jas znam ima i devojki koi me odbile zatoa sto imale decko , ili jas sum odbil nekoja koga sum bil stvarno vljuben.
kako da baram tugo ako stvarno mnogu se sakame . Toa e prvata rabota.
E toa e cisto .
Idime do vtoroto prasanje , do koga ke trae strasta ? Ako se izgubi , dali da premineme na neverstvo ? ili kako sto rece edna drolja vo eden film pred da odi na vencalnom stolom : ne mozam da poveruvam deka ova e posledniot k*r so koj ke se ize*am ? Apsurd .
Si velam vo sebe , pa so davas zakletva mori droljo .
Dali so nasite nepromisleni postapki vo zivotot , ke napravime da stradaat nekolku luge okolu nas , da ne se vidi poveke sreka , da ne se sedni ko coek , da te mrazat decata od dnoto na dusata i dvete strani od familijata i tvoite i nejzinite . Dali vredi toa za dobra p**ka na strana . Ili kako sto miluvaat droljite- za k*r . strasno , slasno ama posle ke ja ostavi e*acot , ke ja ostavi mazot i kraj price . Stara drolja ostaje stara drolja . Decata ke nekat da ja vidat , na site ke im se gadi osven na nejzinoto staro drustvo drolji .
Ne e rabotata aj ke stvoram familija , pa da gledam p**kata da ja nakolkam so tugi . Toa ti e ebeno zivotno . Si veli a be koj gi ebe decata , pa sto saka neka bide, bitno jas da se ize*am so drug . Arno ama imalo edna rabota lugeto sto ja izmislile i se vika moral . Za zal , na denes skoro na nikoj ne mu se vrti po glava . Ostajte gi dragi moi neka se iznaebaat do smrt . Koj go izmisli brakot i decata , m.m.e. koj ?
Eden dobar sovet . Ako sakate da se ebavate po gradot , nemoj da se obvrzuvate na vencanje , ednostavno ebete se cel zivot se dodeka ne ostanete stari i grdi i sami vo nekoja garsonjera i trupot vi go najde postarot posle edna nedela . setete se na ovie zborovi . Moral luge , eben moral .
Pozzdrav drugarice i drugovi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=hektor]citam citam i se cudam dragi moi , idealisti , realisti , e*aci , fantazeri , rekla kazala i ostalo furanje na frustraciite na forum .
Aj sega kazete , vo praksa , kolku srekni parovi poznavate ?
Jas znam ima i devojki koi me odbile zatoa sto imale decko , ili jas sum odbil nekoja koga sum bil stvarno vljuben.
kako da baram tugo ako stvarno mnogu se sakame . Toa e prvata rabota.
E toa e cisto .
Idime do vtoroto prasanje , do koga ke trae strasta ? Ako se izgubi , dali da premineme na neverstvo ? ili kako sto rece edna drolja vo eden film pred da odi na vencalnom stolom : ne mozam da poveruvam deka ova e posledniot k*r so koj ke se ize*am ? Apsurd .
Si velam vo sebe , pa so davas zakletva mori droljo .
Dali so nasite nepromisleni postapki vo zivotot , ke napravime da stradaat nekolku luge okolu nas , da ne se vidi poveke sreka , da ne se sedni ko coek , da te mrazat decata od dnoto na dusata i dvete strani od familijata i tvoite i nejzinite . Dali vredi toa za dobra p**ka na strana . Ili kako sto miluvaat droljite- za k*r . strasno , slasno ama posle ke ja ostavi e*acot , ke ja ostavi mazot i kraj price . Stara drolja ostaje stara drolja . Decata ke nekat da ja vidat , na site ke im se gadi osven na nejzinoto staro drustvo drolji .
Ne e rabotata aj ke stvoram familija , pa da gledam p**kata da ja nakolkam so tugi . Toa ti e ebeno zivotno . Si veli a be koj gi ebe decata , pa sto saka neka bide, bitno jas da se ize*am so drug . Arno ama imalo edna rabota lugeto sto ja izmislile i se vika moral . Za zal , na denes skoro na nikoj ne mu se vrti po glava . Ostajte gi dragi moi neka se iznaebaat do smrt . Koj go izmisli brakot i decata , m.m.e. koj ?
Eden dobar sovet . Ako sakate da se ebavate po gradot , nemoj da se obvrzuvate na vencanje , ednostavno ebete se cel zivot se dodeka ne ostanete stari i grdi i sami vo nekoja garsonjera i trupot vi go najde postarot posle edna nedela . setete se na ovie zborovi . Moral luge , eben moral .
Pozzdrav drugarice i drugovi
a be ti Hektor si bil mnogu pameten?????
e pa koj misli be na moral koga odi na ebavanje koj??? nikoj
a i jas se sl*gam deka droljite ke si ostanat drolji strasta pominuva i ostanuva navikata i posle patat zenata/mazot decata i site ostanati pridruzni elementi.
ama ebi mu majkata takov ti e ovoj zivot eban.sekogas ke ima neverstva vo brak zatoa sto si vo brak zaradi nisto drugo.a nema vrska deka tugoto e podobro od svoeto.zasto sve e isto samo glumcite se razlicni. pozdrav
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |