|
Што е подобро-своето или туѓото? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Септември.2007 во 23:33 |
Deneska imav edna prlilika da me prasat sto e razlika megu svoeto i tugoto, bev zbunet i ne mozev da odgovoram zatoa vie pomognete i odgovorete blagodaram.
Изменето од Biba_G - 12.Август.2009 во 16:20 |
|
baci
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene kako me ucea...."svoeto ne go davam, ama tugoto e poslatko"
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaebavaj se ti so forumdziite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi shto,...e tugjo!,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dupe- so bi drugo hahahahahahha
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev zbunet - slavce
A be bace be so praes be, oddamna te neam videno...ma pusti gi oni ne znaat kako e da si zbunet, zosto so "golema mok doaga i golema odgovornost" ne e lesno da si "zbunetmen". A...da temata...i ja sum zbunet, ama ne mi e jasno...raskinuvas so osoba No 1...se fakas so No 2, a u meguvreme kao se smiruvas i istovremeno se perdasis povtorno i so No 1. E sea sto e tugo vo situacijava ? Oti ova mi se slucuva taka da navistina sum zbunet... |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covekot nema nisto "svoe", moze samo da poseduva po nesto. ako go zeme tugjoto pak nema kade da go smesti kako svoe, nego pak ke go poseduva. toa sto se poseduva ,kako doagja taka i si odi, samo od vremeto zavisi. Svoe ne postoi toa e zabluda.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gosti sme na ovoj sveet, kasni si, lapni si, ebni si...iscezni si
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ubavo veli bratot na snezana georgieva(od ljubco ),vanco,koga pocina fudbalerot od sida.Odgovara na prasanja od novinarka i veli:sida!?!epa sida...sakas tugo...epa bato nema...tvoeto bato
|
|
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod svoe ne da go poseduvas, imas podolga vrska so nekoj(A),i sakas maklu so nekoj(a) da razmenis, i dali ke primetis deka ima nekoja razlika,(vo seksot) se razbira,nesto novo dopuna sto pred toa ne sme go napravile........
|
|
baci
|
|
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro ke se zbunis ne samo ti i site drugi ako gi fatat na lice mesto so nekoja druga osoba,i zastrasuvacki izgleda...
|
|
baci
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si go sakam svoeto i ne go davam na nikoj,ne mi treba tugo za da probam novi raboti,so svoeto mozes da pravis sekakvi noviteti i ako si go sakas sekogas ima noviteti za otkrivanjesamo malku fantazija!
Изменето од MELANY - 30.Септември.2007 во 13:24 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto go biva za nadvor, go biva i za doma...edinstveno pravilo sto zenite prekutno go pocituvaat, iako nikogas nema da priznaat...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
збунет е у правоо....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |