|
Фрчковски имаш ли коментар за Глигоров 1995-та? |
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Автор | |
bisovski
Група Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
atentatot na gligorov go naraca onoj koj gi skri dokumentite od mostar atentataot go naraca istiot onoj koj go izmisli bugarskiot cador i istiot onoj koj pri poslednoto pozdravuvanje cinicno mu go svrte grbot na golemiot boris trajkovski i seto toa go stor za nejzinoto velicestvo alcnosta i vlasta no zapamtete oko za oko zap za zab i semokniot ke mu presudi |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se soglasuvam deka Frle go naracal atentaot...toa e za mene teska glupost NEMA ARGUMENTI
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, што ти друго знаеш за тоа? Навидум добро си информирам. Па пропејптицо еднаш или замолкни. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bisovski
Група Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se izvinuvam gospodine dokolku ve boli ona sto go napisav no faktite se na moja strana i vie mn dobro znaete koj go stori set ona sto jas go napisav . a jas sum informiran kolku i site drugi koj sakaat da ja vidat realnosta
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ORLOV: А, што ти друго знаеш за тоа?
Навидум добро си информирам. Па пропејптицо еднаш или замолкни. Pticite umiraat peejki Изменето од moira - 20.Септември.2007 во 17:20 |
|
SOKOL-X
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina dobra serija beshe, samo shto ne traeshe 16-godini. |
|
,, IN VINO VERITAS ,,
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој го нарача АТЕНТАТОТ на ГЛИГОРОВ во 1995г??
Кој и да беше, веќе е мртов, жена му е во Русија, а и да не беше мртов ќе беше во затвор.
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opaaaaa nekoj saka da ne nasoci na "kriv pravec" (Navremeto izleze edna takva kniga koja preku nok ja zabranija i povlekoa od prodazba). Najlesno e da se obvini onoj sto veke go nema. Ne e problemot vo toa bre prijateli ama setete se onoj sto gi okrvavil racete ednas pa dvapati toj ke tera i do 64 kolku polinja ima sah tablata, zarem go zaboravivte monstrumot. Ako ne mu zastaneme na patot na nasiot monstrum i toj koj znae do koja brojka ke tera.
|
|
bisovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto mislite deka samo svoete mislenje go iskazuvat clenovite na dpmne ili onie drugite ziveat seuste vo vremeto na drugarot i se plasat javno da govorat deka seuste ne se izlezeni od komunistickite strukturi govori dosieto marta za filip petrovski mu se svigalo na nekoj ili ne toa vreme pomina vreme e za demokratija
|
|
skoch
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ja ubi Indira Gandi?Filip II?Aleksandar?pa tie sto se postojano do niv...lica vo koj IMA NAJGOLEMA SIGURNOST ZA SVOJATA LICNA BEZBEDNOST..
|
|
vancomihajlov
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Mongolia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас знам кој го нарача обидот за атентат на Глигоров.
И знам кој го нарача и атентатот врз Трајковски.
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абре ти се си знаел...
е кој де ајде кажи!!!
|
|
skoch
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prav Makedonec - NA DELO si znachi, nema sto!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |